کد خبر 68740
۱۳۹۴/۰۲/۳۱ ۱۰:۰۱
دکتر روحانی در حاشیه بازدید از خط تولید شیشه سهند تبریز:

دولت مصمم به حمایت از بخش خصوصی است

ساعت24-رییس جمهور گفت: دولت مصمم به حمایت از بخش خصوصی برای توسعه کشور و افزایش تولید است.
حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی صبح امروز پنج شنبه در دومین روز از هفدهمین سفر داخلی به استان آذربایجان‎شرقی پس از بهره‎برداری و بازدید از بزرگترین خط تولید شیشه کشور به عنوان شیشه سهند فلوت تبریز در جمع خبرنگاران افزود: باید تلاش کنیم تولیدات کشور قدرت رقابت با محصولات سایر کشورهای دنیا را پیدا کند.

رییس شورای عالی اقتصاد تصریح کرد: امروز حرکت در جهت تولید و ایجاد رونق اقتصادی جهاد فی‎سبیل‎الله است چرا که کشور را خودکفا کرده و ملت را بی‎نیاز می‎کند.

روحانی گفت: افزایش تولیدات داخلی موجب اشتغال جوانان و ایجاد عزت و عظمت برای ملت ایران خواهد شد.

رییس جمهور با قدردانی از کارآفرینان تبریزی در راه اندازی خط تولید شیشه سهند فلوت تبریز که در واقع بزرگترین خط تولید شیشه کشور است بر ادامه این مسیر توسط سایر کارآفرینان تاکید کرد.

وی ادامه داد: این کارخانه که توسط بخش خصوصی راه اندازی شده محصولات قابل رقابت از نظر کیفیت و قیمت با کشورهای پیشرفته دنیا تولید می کند.

رییس جمهور به همراه کاروان تدبیر و امید روز گذشته برای انجام هفدهمین سفر داخلی به استان آذربایجان‎شرقی آمده است.

ظرفیت تولید سالانه بزرگترین خط تولید شیشه کشور ۲۲۰ هزار تن است ، این خط تولید در منطقه خسروشاه در ۲۰ کیومتری تبریز واقع است، انواع شیشه‎های ساختمان، خودرو، آیینه، شیشه های سکوریت (ایمنی) و تزیینی از جمله تولیدات این خط جدید است که در واقع ۲۵ درصد تولید شیشه کشور را بر عهده دارد.

پروژه در زمینی به مساحت ۱۸۰ هزار متر مربع و زیربنای ۵۰ هزار متر مربع با سرمایه ۱۲۵ میلیارد تومان اجرا شده است. این خط جدید تولید شیشه روزانه ۶۰۰ تن و سالانه ۲۲۰ هزار تن تولید دارد. همچنین در این خط تولید ۶۰۰ نفر مشغول کار هستند و در آینده نزدیک نخستین تولید کننده شیشه لوئی (Saving Enrgy) خواهد بود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک