کد خبر 72278
۱۳۹۴/۰۳/۱۶ ۱۸:۴۲
فرماندار بجنورد خبر داد

روحانی به خراسان شمالی می رود

ساعت 24- فرماندار بجنورد گفت: رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت هفته آینده به خراسان شمالی سفر می‌کن
محمود ثمینی عصر امروز در نشست شورای اداری این شهرستان بر حضور پررنگ مردم در سفر رئیس‌جمهور به استان خراسان شمالی تاکید کرد.

وی بیان داشت: حضور هرچه پررنگ و پرشورتر مردم در استقبال از اعضای هیئت دولت در سفر به استان باعث تقویت نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهد شد.

ثمینی با یادآوری اینکه مردم خراسان شمالی همواره در این عرصه پرچم‌دار بوده‌اند تصریح کرد: مردم این استان حیرت‌انگیز در استقبال از رهبری پای صحنه آمده‌اند و افتخاری بزرگ برای خراسان شمالی را رقم زدند.به طور حتم مردم استان در سفر دولت یازدهم به استان استقبال پرشوری را از رئیس‌جمهور خواهند داشت.

ثمینی با بیان اینکه سفر رئیس‌جمهور به خراسان شمالی یک روزه خواهد بود گفت: در این سفر رئیس جمهور با مردم استان در استادیوم تختی دیدار و سخنرانی خواهد کرد.

فرماندار بجنورد دیدار رئیس‌جمهور با خانواده شهدا و ایثارگران، دیدار با نخبگان و شرکت در نشست شورای اداری را از برنامه‌های نخستین سفر دولت یازدهم به استان خراسان شمالی عنوان کرد.

به گفته وی وزرای دولت به عنوان نمایندگان رئیس‌جمهور در شهرستان‌های استان حضور خواهند یافت.

ضرورت تخصیص اعتبارات به راه‌آهن بجنورد

فرماندار بجنورد با اشاره به اولویت‌های این شهرستان برای توسعه اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین طرح‌ها اختصاص اعتبارات برای اجرای طرح راه‌آهن بجنورد به اسفراین است تا مرکز استان به راه‌آهن سراسری متصل شود.

وی همچنین خواستار اختصاص اعتبارات لازم به بجنورد برای اجرای پروژه راهسازی باند دوم بزرگراه بجنورد به جنگل گلستان در غرب خراسان شمالی شد.

ثمینی یکی از مشکلات جدی در روستاهای شهرستان را مشکل آب اعلام کرد و گفت: لازم است تا اعتبارات لازم برای اجرای مجتمع‌های آبرسانی روستایی در استان اختصاص یابد.

شکل‌گیری ستادهای مردمی استقبال از رئیس‌جمهور در بجنورد

فرماندار بجنورد با اشاره به در پیش بودن سفر هیئت دولت به استان اظهار کرد: به همین منظور ستادهای مردمی استقبال از رئیس جمهور در بجنورد شکل گرفته است.

وی بر حضور آحاد مردم و مسئولان در استقبال از هیئت دولت به استان تاکید کرد و افزود: از فردا برخی مسئولان نهاد ریاست جمهوری در مرکز استان حضور یافته و مقدمات برگزاری این سفر را انجام خواهند داد. از دستگاه‌های شهرستان انتظار می‌رود در این زمینه مشارکت و همراهی لازم را داشته باشند.

لزوم جذب اعتبارات برای طرح‌های نیمه تمام بجنورد

وی بر لزوم جذب اعتبارات برای طرح‌های نیمه تمام بجنورد با توجه به فرصت ۴۵ روزه تا پایان تیرماه تاکید کرد و بیان داشت: نباید هیچ اعتباری از سوی دستگاه‌های بجنورد به خزانه برگشت داده شود.

فرماندار بجنورد با اشاره به بارش‌های سال‌ جاری تصریح کرد: با وجود این بارش‌ها هنوز با کمبود آب مواجه هستیم.

وی با اشاره به ضرورت صرفه جویی در مصرف آب یادآور شد: دستگاه‌ها باید در این زمینه پیشگام بوده و مشارکت کنند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک