کد خبر 79977
۱۳۹۴/۰۴/۱۵ ۱۳:۰۳

امید یک بیمار سرطانی در نمایش ژاله علو

ساعت24- سریال نمایش رادیویی "زندگی در آستانه‌ی این در، ایستاده است" با موضوع امیدواری یک بیمار مبتلا به سرطان به کارگردانی ژاله علو در اداره کل هنرهای نمایشی رادیو تولید و از رادیو نمایش پخش می‌شود.
این نمایش رادیویی نوشته مارال کریمی خاطرات خانمی به نام تهمینه است که بعد از ۱۰ سال زندگی مشترک و با داشتن پسری هفت ساله به نام آرش از زندگی نا امید شده و احساس پوچی می کند اما بعد از آشنایی با همسایه ی جدید که با وجود داشتن سرطان همچنان امیدوار است ، نگاه تازه ای به زندگی پیدا می کند و ... .

"زندگی در آستانه این در، ایستاده است" با بازی شهین‌دخت نجف زاده، مینو جبارزاده، بهرام ابراهیمی، فریبا طاهری، مسعود زنوزی راد، مجتبی طباطبایی و تعداد دیگری از بازیگران در اداره کل هنرهای نمایشی رادیو تولید شده است.

این نمایش به تهیه‌کنندگی: شهلا نیساری، صدابرداری: علی حاجی نوروزی و افکت نرگس موسی پور، ساعت هفت صبح به روی آنتن رادیو نمایش می رود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک