کد خبر 82945
۱۳۹۴/۰۴/۳۰ ۱۰:۲۱

اتومبیل ارزان «کوئید» فرانسه در مسیر ایران

ساعت 24- ایران در ۱۰ سال اخیر سالانه به طور متوسط ۸۰۰ هزار دستگاه انواع خودرو سواری تولید کرده است که بخش بسیار کوچکی از این میزان تولید صادر شده است. در سال‌های اخیر به ویژه پس از وفور درآمد ارزی واردات انواع خودرو سواری آزاد و سالانه نزدیک به یک میلیارد دلار اتومبیل به بازار ایران وارد شد.
شركت‌هاي فرانسوي پژو و رنو در همه سال‌هايي كه اقتصاد ايران تحت رژيم تحريم بود در بازار ايران فعاليت داشته‌اند. در دو ماه اخير كه موضوع رفع تحريم ايران جدي‌تر شد شركت رنو اميدوار شده است كه سهم خود را از بازار ايران بيشتر كند.
خودروسازی رنو امیدوار است که ایران، بازار خوبی برای مدل ارزان قیمت جدیدش باشد. این مدل که «کوئید» نام دارد از نظر قیمت در ردۀ ارزان‌ترین خودروهای اروپایی قرار می‌گیرد. رنو قبلاً مدل «لوگان» را به عنوان یکی از ارزان‌ترین اتوموبیل‌های جهان به بازار عرضه کرده بود که در ایران به اسم «تندر» شناخته می‌شود.
مدل کوئید (KWID) که بهای آن حدود ۵۰۰۰ یورو اعلام شده، برای اولین بار در ماه مه (اردیبهشت) در هند معرفی شد.
این مدل در ردۀ خودروهای CROSSOVER طبقه‌بندی می‌شود که کم و بیش به مدل‌های (Sport utility vehicle) شباهت دارد. این مدل جدید ارزان‌قیمت که برای بازار جهانی طراحی شده، به گفتۀ مدیران رنو «با بازار و سلیقه ایران نیز مطابقت دارد».
آقای ژرار دتوربه مدیر تولید مدل جدید گفت: «از مطالعات اولیه تا ارائه اتومبیل به بازار، نیاز به زمان داریم». او گفت که در مورد مدل‌های جدید به قصد بازار ایران هنوز جزییات روشن نشده و تصمیم‌های نهایی گرفته نشده است.
رنو که قبل از تحریم ایران، سالانه صدهزار خودرو به ایران می‌فروخت، بعد از تحریم‌ها با محدودیت شدید بازار این کشور مواجه شد. طی شش ماه نخست سال جاری میلادی نزدیک به ده‌هزار خودرو مدل تندر به بازار ایران عرضه شده است. تندر که در کشورهای دیگر با نام لوگان به بازار رفته، در ردۀ ارزان‌ترین خودروهای ساخت رنو قرار می‌گیرد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک