کد خبر 91503
۱۳۹۴/۰۶/۰۷ ۱۵:۲۲

باشگاه استقلال اسپانسرش را تهدید کرد

ساعت 24- باشگاه استقلال از فسخ احتمالی قرارداد اسپانسر این باشگاه به خاطر عمل نکردن به تعهداتش خبر داد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، قرارداد مابین باشگاه استقلال و شرکت ری‌را در پی عدم پایبندی به تعهدات از سوی شرکت ری‌را در آستانه لغو قرارداد قرار گرفت.

شرکت ری‌را که طی قرارداد با اسپانسر باشگاه استقلال قرار بود اسپانسر پیراهن این تیم شود به تعهدات خود عمل نکرده و این درحالی است که اخیرا جلسات متعددی میان سبک دست و دولتشاهی نماینده این شرکت برگزار شده است تا شرکت ری‌را به تعهدات خود عمل کند اما علی رغم به پایان رسیدن فرصت یک ماهه باشگاه استقلال به آن شرکت، شرکت ری‌را نتوانسته است به تعهدات خود عمل کند و به این ترتیب در روزهای آینده قرار داد باشگاه استقلال با این شرکت لغو می‌شود.

بدیهی است که این شرکت باید پس از لغو قرار داد هزینه‌های ایجاد شده برای باشگاه استقلال را پرداخت کند و باشگاه استقلال امتیاز اسپانسرینگ پیراهنش را به سایر پیشنهادات واگذار می کند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک