کد خبر 92286
۱۳۹۴/۰۶/۱۰ ۱۱:۱۴

فروش فیلم «محمد رسول‌الله(ص)» از 100 میلیون ریال گذشت

ساعت24- رئیس حوزه هنری استان کرمانشاه گفت: آمار فروش اکران فیلم سینمایی «محمد رسول‌الله(ص)» در کرمانشاه از مرز 100 میلیون ریال گذشت.
استقبال از اکران فیلم سینمایی «محمد رسول‌الله(ص)» به کارگردانی مجید مجیدی در کرمانشاه با استقبال گسترده مردم مواجه شده است.

اکران این فیلم موجب شده تعداد زیادی از شهروندان از آن دیدن کنند، سینما آزادی و فرهنگ کرمانشاه این روزها شاهد حضور انبوه اهالی فرهنگ و هنر بوده است.

رئیس حوزه هنری استان کرمانشاه در مورد آمار فروش بلیط این فیلم در کرمانشاه به خبرنگار فارس در کرمانشاه گفت: آمار فروش اکران این فیلم از مرز ۱۰۰ میلیون ریال گذشت که نشان‌دهنده استقبال خوب و چشم‌گیر مردم کرمانشاه از تماشای این فیلم است.

عباس سروری ادامه داد: فیلم سینمایی «محمد رسول‌الله(ص)» به‌مدت یک ماه در سینماهای مذکور هر روز در چهار سانس ۹، ۱۴، ۱۷ و ۲۰.۳۰ برای علاقه‌مندان نمایش داده می‌شود و قیمت بلیط آن پنج هزار تومان تعیین شده است.

وی با بیان اینکه اقشار مختلفی همچون مداحان اهل‌بیت(ع) و مدیران هیئت‌های مذهبی استان کرمانشاه این فیلم را تماشا کرده‌اند، گفت: برنامه‌ریزی برای حضور سایر اقشار از جمله روحانیان، خانواده‌های معظم شهدا، اصحاب فرهنگ و هنر و... انجام شده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک