کد خبر 95974
۱۳۹۴/۰۶/۲۸ ۱۸:۳۲

تیرباران 56 سرباز سوری توسط داعش

ساعت 24- گروه وابسته به معارضان سوریه موشوم به «دیده‌بان حقوق بشر» اعلام کرد که ۵۶ سرباز سوری در شمال غربی این کشور به دست عناصر گروه تروریستی تکفیری داعش اعدام شدند.
به گزارش پایگاه خبری «الحیات»، گروه موسوم به «دیده‌بان حقوق بشر سوریه» وابسته به معارضان امروز(شنبه) اعلام کرد که ۵۶ نفر از نیروهای ارتش سوریه در عملیات اعدام دسته جمعی به دست داعش به قتل رسیدند.

عملیات اعدام دسته جمعی در داخل پایگاه هوایی ارتش در شمال غربی سوریه که طی ماه جاری به اشغال تروریست‌ها درآمده است، صورت گرفت.

دیده بان حقوق بشر سوریه که گفته می‌شود مقر آن در لندن است، به نقل از منابع سوری گزارش داد که این اعدام چند روز گذشته در پایگاه هوایی «ابوالظهور» اجرا شد.

رامی عبدالرحمن مدیر این گروه ضد سوری گفت: «افراد هستند که شاهد این عملیات بودند و تصاویر آن را برای ما ارسال کردند.»

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک