کد خبر 97597
۱۳۹۴/۰۷/۰۵ ۱۳:۵۶

یک هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال معامله در فرابورس انجام شد

ساعت 24-بازارهای فرابورس ایران در روز جاری شاهد معامله ۷۴ میلیون ورقه بهادار نوبت به ارزش یک هزار و ۶۷۹ میلیارد و ۶۸۰ میلیون ریال بود.
یک هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال معامله در فرابورس انجام شد، معاملات ۵ مهرماه ۱۳۹۴ فرابورس ایران با خرید و فروش ۷۴ میلیون ورقه بهادار در ۱۱ هزار و ۴۹۰ نوبت به ارزش یک هزار و ۶۷۹ میلیارد و ۶۸۰ میلیون ریال به پایان رسید.

آیفکس در پایان معاملات امروز با رشد ۲.۶ واحدی نمایانگر عدد ۶۸۰.۹۸ شد و شرکت پتروشیمی مارون بیشترین تاثیر را در این وضعیت داشت.

معامله‌گران فرابورسی بیشترین حجم معاملات خود را در روز جاری به داد و ستد ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار سهم ذوب آهن اصفهان اختصاص دادند و بیشترین ارزش معاملات به میزان ۱۹ میلیارد و ۲۶۰ میلیون ریال به نام پالایش نفت لاوان ثبت شد.

همچنین، بیشترین افزایش قیمت امروز مربوط به سهام مینو شرق و پس از آن شمال شرق شاهرود و افرا نت بود و نماد شرکت‌های لیا، ذوب آهن اصفهان، بانک دی، قند شیروان، سرمایه‌گذاری مسکن پردیس، پالایش نفت تهران و پالایش نفت لاوان به عنوان پربیننده‌ترین نمادهای فرابورسی معرفی شدند.

از سوی دیگر پالایش نفت لاوان، زرین معدن آسیا و سبحان دارو با بیشترین افت قیمت روبرو شدند و اوراق تسهیلات مسکن در بازه ۶۴۵ تا ۷۰۹ هزار ریال دست به دست شد.

علاوه بر این در روز جاری، بلوک ۱۹.۷۶ درصدی سهام ‌شرکت‌ بیمه حافظ با قیمت پایه هر سهم ۳ هزار و ۱۵۰ ریال فروخته شد.

در بازار ابزاهای نوین مالی، صندوق سرمایه‌گذاری اعتماد آفرین پارسیان با معامله ۸۸۴ هزار و ۸۰ سهم بیشترین حجم معاملات ETF را از آن خود کرد و اوراق مشارکت نفت و گاز پرشیا با داد و ستد ۲۴ هزار و ۱۲۰ ورقه بهادار، بیشترین حجم معاملات اوراق با درآمد ثابت را داشت.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک