کد خبر 9916
۱۳۹۳/۰۳/۱۱ ۱۸:۰۰
رییس جدید ایدرو در مراسم معارفه:

به رویای احیای سازمان گسترش باور دارم

به رویای احیای سازمان گسترش باور دارم
style="line-height: 1.5em;">سایت خبری تحلیلی ساعت 24- رییس جدید سازمان گسترش با اشاره به این‌که احیای نام ایدرو برنامه اصلی وی محسوب می‌شود گفت: باید در کنار توجه به نیروهای داخلی نگاه‌مان برای توسعه به کشورهای پیشرفته باشد.
سیدرضا نوروززاده در مراسم معارفه خود به عنوان رییس جدید هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با بیان این‌که تغییر نگرش مدیریت عالی در این سازمان ضروری است گفت: برای توسعه نیازمند نگرش جدید هستیم و نوع نگاه و ساختارهای شکل دهنده نیروی انسانی دراین سازمان نیز باید تغییر یابد.
وی با اشاره به این‌که نیروی انسانی منشا اصلی تحول سازمان‌ها محسوب می‌شود گفت: به رویای احیای سازمان گسترش باور دارم. سازمان گسترش به قدری اهمیت دارد که بعد از تاسیس آن ایمیدرو نیز تاسیس شد.
نوروززاده با تاکید بر ضرورت حمایت از صنعت خودروسازی کشور و در کنار آن قطعه سازان اظهار کرد:‌ باید تا سال 1404 به تولید سه میلیون دستگاه خودرو برسیم.
رییس جدید ایدرو در بخشی از سخنان خود از مدیران سابق این سازمان نیز یاد کرد و گفت: ما باید دانش خود را در صنعت خودروسازی افزایش می دادیم و زمانی حتی نمی توانستیم لاستیک خودرو تولید کنیم اما در حال حاضر به سطح بالایی در صنعت خودروسازی رسیده ایم که جا دارد تلاش خود را دراین زمینه دو چندان کنیم.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک