کد خبر 99433
۱۳۹۴/۰۷/۱۲ ۱۸:۰۵

تساوی لیورپول و اورتون در داربی مرسی ساید

ساعت 24- دیدار دو تیم اورتون و لیورپول در داربی مرسی ساید برنده‌ای نداشت و با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
در ادامه هفته هشتم لیگ برتر انگلیس عصر امروز یک دیدار برگزار شد که در آن اورتون در خانه و در ورزشگاه گودیسون پارک به مصاف لیورپول رفت تا یکی از حساس‌ترین دیدارهای هفته را برگزار کنند.

لیورپولی‌ها در حالی پا به این مسابقه گذاشتند که در شرایط بحرانی قرار داشتند و هر نتیجه‌ای غیر از برد احتمال برکناری راجرز را از سمت خود افزایش می‌داد. در نهایت این دیدار جذاب با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

ابتدا دنی اینگز در دقیقه ۴۱ موفق شد لیورپول مهمان را پیش بیندازد. نمایش خوب کوتینیو در این نیمه در کنار استوریج باعث شده بود تا لیورپول سوار بازی شود اما در دقایق پایانی نیمه نخست لوکاکو گل تساوی را به ثمر رساند تا نیمه نخست با تساوی یک بر یک به پایان برسد.

در نیمه دوم تلاش دو تیم به گلی ختم نشد تا این دیدار با همان نتیجه نیمه نخست یعنی یک بر یک به پایان برسد تا رقیبان از این نتیجه بیشتر سود کنند. البته در اواخر این نیمه درخشش مینیوله دروازه‌بان لیورپول باعث شد تا بازی گلی در بر نداشته باشد تا برای سومین بار پیاپی این داربی با تساوی به پایان برسد.

در ادامه منچستریونایتد و آرسنال در ورزشگاه امارات لندن به مصاف هم خواهند رفت.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک