کد خبر 99870
۱۳۹۴/۰۷/۱۴ ۱۴:۱۲

تشییع شهدای منا در بوشهر و شعال مرگ بر آمریکا

ساعت24- برخی از پایگاه های خبری ضمن انتشار خبر تشییع شهدای فاجعه منا در بوشهر از ابراز نارضایتی برخی مسئولان از سردادن شعار مرگ بر آمریکا از سوی برخی مشایعت کنندگان خبرداده اند. در این گزارش ها هیچ اشاره ای به مقام مسئولی که از شعار مرگ برآمریکا ابراز نارضایتی کرده یا نام وی نشده است و تنها از یکی از مسئولان یاد شده است. شهدای حادثه منا هنگام ورود به استان بوشهر مورد استقبال با شکوه مسولین ارشد استانی، اقشار مختلف مردم و خانواده شهدا قرار گرفت.
پس از انتقال پیکر شهید به شهرستان جم مراسم تشییع با حضور مسولین استان، شهرستان ها و اقشار مختلف مردم انجام شد.در این مراسم برخی رسانه ها خبرداده اند که مردم شرکت کننده در این مراسم شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر آل سعود سر می داند و این امر موجب واکنش برخی از مسولین آن شهرستان شده است.

یک منبع که نامی نیز از وی برده نشده ضمن تایید خبر فوق گفت: یکی از مسئولان شهرستان، برخی از افرادی که شعار مرگ بر امریکا را سر می دادند فرا خواند و این عمل را محکوم کرد.

در خبر دیگری به نقل از منابع نامعلوم تاکید شده که در جای دیگری هم شنیده شده یکی از فرمانداران استان بوشهر به مسولان تحت امر تاکید کرده است که مراقب باشند در مراسم تشییع پیکر شهیدان والامقام فاجعه منا، کسی شعار مرگ بر آمریکا سر ندهد و با افرادی که این شعارها را سر می دهند برخورد جدی صورت گیرد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک