کد خبر 103125
۱۳۹۴/۰۷/۲۷ ۱۹:۱۰
واکنش بازار به خبر لغو ترحیمها

دلار و سکه ارزان شد

ساعت 24- بازارهای مالی به خبر لغو تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران واکنش مثبت نشان دادند به طوریکه قیمت سکه و دلار در بازار ارزان شد.
هنوز بیست و چهارساعت از انتشار خبر فرمان لغو تحریم های ایران توسط باراک اوباما و اتحادیه اروپا نگذشته بود که بازارهای مالی تحت تاثیر این اتفاق قرار گرفتند و واکنش های قابل توجهی به این موضوع داشتند.

در کنار افزایش ۲۷۲ واحدی شاخص کل بازار سرمایه، قیمت سکه و دلار در بازار روز دوشنبه روند کاهشی خود را ادامه داد.

بر این اساس در بازار روز دوشنبه سکه تمام عیار طرح‌ جدید ۹۴۰ هزار تومان و هر دلار آمریکا ۳۴۴۸ تومان فروخته شد که نسبت به روز قبل کاهش قیمت دارند. همچنین نیم سکه ۴۷۱ و ربع سکه ۲۴۹ هزار تومان در بازار امروز قیمت داشت.

قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار در مقایسه با روز گذشته با ۳۰۰ تومان کاهش همراه بوده ۹۵ هزار و ۸۷۴ تومان داد و ستد شد.

گفتنی است در ادامه جدول آخرین تحولات قیمت سکه و ارز در بازار داخلی را می توانید مشاهده کنید:





اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک