کد خبر 136985
۱۳۹۴/۱۲/۰۱ ۰۹:۴۵

نیروهای امنیتی فرهادمجیدی را از ورزشگاه آزادی خارج کردند!

ساعت 24-کاپیتان پیشین تیم فوتبال استقلال توسط نیروهای امنیتی از ورزشگاه آزادی خارج شد.
a href="http://www.saat24.com/tag/%D9%81%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D8%AC%DB%8C%D8%AF%DB%8C" target="_blank">فرهاد مجیدی تماشاگر ویژه دیدار روز گذشته تیم فوتبال استقلال مقابل گسترش فولاد بود.


کاپیتان پیشین استقلال به همراه فرزندش به ورزشگاه آزادی رفت تا بازی تیم محبوبش را از نزدیک تماشا کند. دیداری که با پیروزی و صدرنشینی شاگردان پرویز مظلومی همراه بود.

تماشای این بازی از طبقه دوم ورزشگاه آزادی رایگان بود و همین مسئله سبب شد حدود 85 هزار تماشاگر خود را به استادیوم برسانند. این موضوع باعث شد شماره هفت محبوب استقلال برای خروج از ورزشگاه دچار مشکل شود.

هواداران استقلال برای ملاقات با مجیدی و گرفتن سلفی با او مقابل جایگاه تجمع کرده بودند. در نهایت نیروهای امنیتی ورزشگاه، مجیدی را به سمت زمین چمن بردند و او را از محل خروج بازیکنان، به بیرون از ورزشگاه هدایت کردند.

مجیدی توسط نیروهای امنیتی از ورزشگاه آزادی بیرون رفت! + عکس

مجیدی توسط نیروهای امنیتی از ورزشگاه آزادی بیرون رفت! + عکس

مجیدی توسط نیروهای امنیتی از ورزشگاه آزادی بیرون رفت! + عکس

مجیدی توسط نیروهای امنیتی از ورزشگاه آزادی بیرون رفت! + عکس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک