کد خبر 153643
۱۳۹۵/۰۲/۲۰ ۰۷:۱۱

جانشین مظلومی مشخص شد

ساعت24_استقلالی‌ها بعد از شکست مقابل تراکتورسازی، با یک شوک جدید روبرو شده‌اند. مرفاوی، احتمالا بعد از پایان لیگ جای مظلومی را روی نیمکت این تیم می‌گیرد.
جانشین مظلومی مشخص شد
بازی جمعه استقلال و صبا، شاید آخرین حضور مظلومی روی نیمکت استقلال باشد. مدیران استقلال بعد از شکست در دربی تهران، مذاکرات‌شان برای انتخاب جانشین مظلومی را آغاز کردند اما بازگشت استقلال به صدر جدول برای مدت کوتاهی آن‌ها را متوقف کرد. شکست مجدد استقلال در این هفته، آن هم به تیم امیر قلعه‌نویی باعث شده پروژه برکناری مظلومی جدی‌تر از قبل دنبال شود.

مظلومی تا پایان هفته و بازی با صبای قم، سرمربی استقلال خواهد بود اما اگر استقلال قهرمان نشود که احتمالا نمی‌شود، جایش را به یک مربی جدید خواهد داد. با توجه به اینکه در حال حاضر امکان بستن قرارداد با گزینه‌هایی مثل منصوریان و اسکوچیچ وجود ندارد، مدیران باشگاه برای بازی فینال حذفی سراغ صمد مرفاوی رفته‌اند. مربی که از امروز، خودش را برای نشستن دوباره روی نیمکت استقلال آماده می‌کند.

خبرگزاری دانشجو

در 12 سال اخیر، بجز لیگ هفتم همیشه نیمکت استقلال بین قلعه‌نویی، مظلومی و مرفاوی جابجا شده و به نظر می‌رسد بعد از قلعه‌نویی و مظلومی، دوباره نوبت مرفاوی رسیده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک