کد خبر 156669
۱۳۹۵/۰۲/۲۸ ۱۰:۳۴

خرید بیرانوند از نگاهی دیگر؛ مرگ گربه سیاه!

ساعت24-مهار پنالتی، ارسال پاس گل، شکست ناپذیری از ویژه‌ترین آمارهای بیرانوند مقابل پرسپولیس بود.
پرسپولیس با خرید بیرانوند بیشتر از این که خیالش بابت یک گلرِ مطمئن جمع شود، می‌تواند روی سه امتیاز بازی با نفت حساب باز کند. نفت حالا دیگر بیرانوند را ندارد تا مقابل پرسپولیس ایستادگی کند.

علیرضا بیرانوند هفته بیست‌ویکم لیگ سیزدهم برای اولین بار فرصت مقابله با پرسپولیس را پیدا کرده بود. گلری که در آن‌ روزها هنوز ادعای پرسپولیسی بودنش را مطرح نکرده بود. او در همان روز اول پرسپولیس را متوقف کرد و گلی از این تیم نخورد. بازی نخست لیگ قبل فرصتی دوباره برای رویارویی بیرانوند و پرسپولیس بود. علیرضا آخرین شادی گل پیام صادقیان با لیاس پرسپولیس را به او هدیه کرد. آن بازی هم پرسپولیس موفق به شکست نفت نشد و دو تیم به تساوی یک گله رسیدند. بازی برگشت هم که همراه شد با پاس گل تماشایی بیرانوند. علیرضا در آخرین لحظات بازی، شروع مجدد دیدنی داشت تا ارسلان مطهری گل پیروزی تیمش را به ثمر برساند. بیرانوند در این فصل هم در دور رفت پنالتی مهدی طارمی را مهار کرد و در بازی برگشت هم با سیوهای خوبش، زمینه‌ساز برد شاگردان علیمنصور شد.

به این ترتیب بیرانوند در پنج دیداری که در لیگ برتر مقابل پرسپولیس قرار گرفت فقط سه بار دروازه‌اش باز شد. او هیچ گاه به پرسپولیس نباخت و سه مساوی و دو برد به دست آورد.

خبرگزاری دانشجو

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک