کد خبر 23402
۱۳۹۳/۰۶/۰۵ ۱۵:۰۰
رئیس قوه قضائیه:

دولت تمام توانش را برای خروج از رکود بکار بگیرد

سایت خبری و تحلیلی ساعت 24- پس از آنکه رئیس صدا و سیما بر لزوم حمایت از دولت یازدهم تاکید کرد، رئیس قوه قضائیه نیز تعامل با دولت را باعث موفقیت نظام دانست و گفت:قوه قضاییه به سهم خود کمک کردن به دولت را در همه صحنه ها وظیفه خود می داند، چون موفقیت دولت، موفقیت نظام است.
آیت الله «صادق آملی لاریجانی» در نشست مسئولان عالی قضایی، با تبریک هفته دولت به دولتمردان، از دولت خواست تا همه توان خود را برای خروج از رکود بکار بگیرند.وی تاکید کرد: دستگاه قضا کمک به دولت را وظیفه خود می داند تا بتوانیم موفق باشیم.

آیت الله آملی لاریجانی درمورد رفتارهای دوگانه دولت آمریکا در قبال حقوق بشر، با اشاره به قتل دو سیاهپوست در این کشور، گفت: دو سیاهپوست در آمریکا به دست پلیس به قتل رسیده اند و اعتراضات نیز با سرکوب شدید پلیس مواجه شده است.

رییس دستگاه قضا ادامه داد: دولت آمریکا این رفتار پلیس در برابر معترضان را امری داخلی می داند در حالیکه اگر این اتفاق در کشور دیگری روی می داد، صدای اعتراض آمریکا و کشورهای غربی بلند می شد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک