کد خبر 30254
۱۳۹۳/۰۷/۲۹ ۱۹:۳۸

نخبگان جویای کار

ساعت 24-بنیاد ملی نخبگان در راستای توانمندسازی و حمایتهای مادی و معنوی از نخبگان،از سازمانها و صندوقهای حامی برای اولین بار به هشتمین همایش سالانه نخبگان جوان دعوت کرد تا با ایجاد فرصتی مناسب، تعامل میان نخبگان و این نهادها فراهم شود.
به گزارش خبرنگار ساعت 24 اكثر اين سازمانها دولتي بوده و موفقيت و حمايت روز افزون شان از نخبگان در گروي حمايت درست و جدي است. اين حمايتها به شكل وام هاي بلاعوض به گروههاي داراي شركت ثبت شده و افراد حقيقي تعلق مي گيرد كه با ارائه طرح ها و ايده هاي نو توانسته اند نظر اين شركتها را جلب كنند. نخبگان هم فرصت را مغتنم شمرده و باارائه رزومه به اين نهادها ي معتبر به دنبال فرصتهاي شغلي جديدي بودند.

به گفته يك مقام مسئول از چند ماه قبل تاكنون با تاكيد و توجه بنياد نخبگان در تسهيل ارتباط بين صنعت و نخبگان تعدادي از اين جوانان در كشورهاي معتبر مشغول به كار شده اند تا كشورمان از ايده ها و برنامه هاي اين سرمايه هاي انساني بي نصيب نماند.

به گزارش ساعت 24،فهرست شركتهاي حاضر در اين همايش به شرح ذيل است:
صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران
پارك فناوري پرديس
صندوق نوآوري و شكوفايي
صندوق حمايت از تحقيقات و توسعه الكترونيك

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک