کد خبر 361690
۱۳۹۷/۰۳/۲۱ ۲۲:۱۴

ابراز نگرانی لندن از وضعیت مسلمانان روهینگیا

ساعت 24- «بوریس جانسون» وزیر خارجه انگلیس در تماس تلفنی با «آئونگ سان سو کی» رهبر میانمار، در خصوص وضعیت اقلیت مسلمان روهینگیایی این کشور، ابراز نگرانی کرد.
ابراز نگرانی لندن از وضعیت مسلمانان روهینگیا
style="text-align:justify">وزیر خارجه انگلیس در تماس تلفنی با رهبر میانمار، نسبت به وضعیت اقلیت مسلمان این کشور ابراز نگرانی کرد.

«بوریس جانسون» وزیر خارجه انگلیس در تماس تلفنی با «آئونگ سان سو کی» رهبر میانمار، در خصوص وضعیت اقلیت مسلمان روهینگیایی این کشور، ابراز نگرانی کرد.

آنطور که جانسون در صفحه توئیترش نوشته، وی ضمن اشاره به نگرانی لندن از وضعیت اقلیت روهینگیا، بر انجام اقدامی فوری با توجه به موافقیت میانمار با نظارت سازمان ملل بر روند بازگشت آوارگان روهینگیا و تشکیل کمیته تحقیق در خصوص جنایات انجام‌گرفته در حق این اقلیت مذهبی تأکید کرده است.

به گزارش گروه اخبار جهان ساعت 24 ، جانسون همچنین به ادامه برخورد غیرانسانی ارتش میانمار با مسلمانان دو منطقه «کاچین» و «شان» اشاره کرده و خویشتنداری ارتش و ایجاد امکان دسترسی بشردوستانه به این مناطق را خواستار شده است.

فارس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک