کد خبر 36723
۱۳۹۳/۰۹/۱۸ ۱۶:۰۰

رژیم صهیونیستی به جنایت‌ جنگی متهم شد

ساعت 24- سازمان عفو‌ بین‌الملل امروز در گزارشی رژیم صهیونیستی را به ارتکاب جنایات جنگی متهم کرد.
سازمان عفو بین‌الملل امروز (سه‌شنبه) در گزارشی اسرائیل را به ارتکاب جنایات جنگی متهم کرد. در گزارش این سازمان حقوق‌بشری، نه فقط به کشتار بلکه به تخریب خانه‌های فلسطینیان اشاره شده است.

این گزارش همچنین با اشاره به حملات در روزهای آخر جنگ غزه، آن را اقدامی غیرضروری دانسته که علیه غیرنظامیان صورت گرفته و باید مورد بررسی قرار گیرد.

روزنامه آلمانی «فرانکفورترآلگماینه» با انتشار این گزارش به نقل از عفو‌ بین‌الملل نوشت که در جریان جنگ غزه در تابستان گذشته شماری ساختمان بدون اینکه دلیلی وجود داشته باشد، تخریب شدند و این رژیم مدت زمان طولانی است که علیه حقوق بشر اقدام می‌کند.

در جریان حمله نظامی اسرائیل به غزه در آخر آگوست که ۷ هفته به طول انجامید، بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ فلسطینی جان باختند که بیشتر آنان بنابر آمارهای سازمان ملل غیرنظامی بودند. از طرف اسرائیل هم ۷۳ تن کشته شدند که ۶۷ نفر از آنها نظامی بودند.

عفو بین‌الملل اعلام کرد که جنایت جنگی باید به صورت مستقل و فراحزبی مورد بررسی قرار گیرد و آنهایی که در این زمینه مسئولیت دارند باید دادگاهی شوند.

به گزارش ساعت 24 به نقل از فارس، اسرائیل تاکنون به این گزارش واکنشی نشان نداده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک