کد خبر 37497
۱۳۹۳/۰۹/۲۵ ۱۱:۴۳

بانکداران متقلب

ساعت24- مدیر یکی از بانک‌های سرمایه به همتای خود در آسانسور چنین توصیه می‌کرد:اگر می‌توانی فقط در یک چیز خوب عمل کنی بهتر است خوب دروغ بگویی زیرا اگر خوب دروغ بگویی در هر کاری خوب خواهی بود.» شاید این گفتار چندان اشتباه نباشد.
r />
در آزمايشي كه به تازگي توسط نشريه نيچر (Nature) انجام گرفت ۱۲۸ بانكدار با ميانگين ۱۲ سال سابقه كار به دو گروه تقسيم شدند. از گروه كنترل چند سوال معمولي مانند چند ساعت در هفته تلويزيون تماشا مي‌كنيد پرسيده شد. گروه آزمايش با سوالاتي درباره كار در بانك مواجه شدند.

سپس از هر بانكدار خواسته شد يك سكه را پنهاني ۱۰ بار بالا بيندازد و نتايج را گزارش كند. بسته به شير يا خط بودن پرتاب، هر دفعه آنها مي‌توانستند ۲۰ دلار برنده شوند. بانكداران نتايج پرتاب سكه را در رايانه ثبت مي‌كردند و بطور خودكار پول مي‌گرفتند. اگر آنها به اندازه كافي خوش شانس و يا به طرز بي‌شرمانه دروغگو بودند مي‌توانستند در عرض چند ثانيه ۲۰۰ دلار بدست آورند.

در هر دو گروه افرادي كه با بانكداري اصلي سروكار داشتند - مانند دلالان و معامله‌گران- در مقايسه با كساني كه در كار بانكداري فرعي و كمكي بودند صداقت كمتري از خود نشان مي‌دادند. اما در مجموع، گروه كنترل كاملاً صادق بود. آنها گفتند فقط ۵۲ درصد از پرتاب‌ها برنده بودند كه اندكي از احتمال ۵۰ درصد مورد انتظار بالاتر بود.
در مقابل، گروه آزمايش گفتند كه در ۵۸ درصد خوش‌شانس بوده‌اند. تقريباً ده درصد از اين گروه ادعا كردند ۲۰۰ دلار برده‌اند هر چند احتمال چنين رويدادي يك در هزار است.

به نوشته اکونومیست آیا فقط گفتگو درباره سهام و بورس نيست كه افراد را متقلب و دروغگو مي‌كند؟ هنگامي كه نويسندگان مطالعه اين آزمايش را در مورد افرادي غير بانكي انجام دادند تاثيري مشاهده نشد. هنگامي كه پژوهشگران از افراد داراي حرفه‌هاي ديگر- مانند رايانه و كالاهاي پزشكي و دارويي- درباره كار سوال كردند آنها رفتار متقلبانه نشان ندادند.

نويسندگان حدس مي‌زنند گفتگو درباره شغل باعث شد گروه آزمايش ذهنيت مادي‌گرايانه‌تري پيدا كند.
به عنوان مثال، در مقايسه با گروه كنترل، اكثر اين افراد بيان كردند كه جايگاه اجتماعي فرد عمدتاً از موفقيت مالي ناشي مي‌شود. امكان ديگر آن است كه افراد گروه آزمايش آمادگي بيشتري براي دروغ گفتن داشتند چرا كه هويت حرفه‌اي آنها در كانون توجه قرار گرفته بود و احساس افراد اهميت كمتري پيدا مي‌كرد.

بانك‌ها مي‌گويند قصد دارند بي‌صداقتي را در ميان كاركنان از بين ببرند. برخي از آنها كاركنان را به حضور در كلاس‌هاي اخلاق ملزم مي‌سازند. پژوهشگران از بانكداران مي‌خواهند معادل «سوگند بقراط» پزشكان را براي بانكداران با قول دادن بر «عدم آسيب‌رساني» مطرح كنند. هلند اين سوگند را در ابتداي سال ۲۰۱۳ معرفي كرد كه بر طبق آن بانكداران بايد «مسئوليت در قبال جامعه» را مي‌پذيرفتند. اما ممكن است بانكدارها به اندازه محيط مقصر نباشند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک