کد خبر 39169
۱۳۹۳/۱۰/۰۶ ۱۳:۲۶

مد و لباس بودجه مستقل میگیرد

ساعت24-عضو هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: بودجه قرآنی کشور نسبت به سال گذشته تغییر چندانی نکرده و ثابت مانده است البته ممکن است در جزییات با کاهش یا افزایش جزئی روبرو باشیم. ساعت24-
لاله افتخاری در گفت و گویی، در خصوص دستور جلسه این هفته کمیسیون فرهنگی گفت: جلسات این هفته کمیسیون فرهنگی صرفا پیرامون بررسی بودجه فرهنگی خواهد بود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: ابتدا سه نفر از اعضای این کمیسیون برای عضویت در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۹۴ انتخاب می شوند و پس از آن بررسی بودجه آغاز خواهد شد.

وی افزود: طی این بررسی از مسئولان دستگاه های عمده و اصلی دعوت می شود تا به ارائه گزارش، برنامه و پیشنهادهای خود بپردازند تا کمیسیون بتواند بر این اساس برنامه ریزی کند.

افتخاری در ادامه با بیان اینکه بودجه فرهنگی سال آتی نسبت به سال جاری با کاهش مواجه شده است، گفت: بودجه فرهنگی برخی دستگاه های دولتی و غیردولتی بعضا با کاهش یا افزایش چشم گیری روبرو بوده است که در کمیسیون نسبت به این نگاه دوگانه دولت توجه خواهد شد.

رئیس فراکسیون قرآن مجلس درباره بودجه قرآنی در سال ۹۴ اذعان کرد: بودجه قرآنی کشور نسبت به سال گذشته تغییر چندانی نکرده و ثابت مانده است البته ممکن است در جزییات با کاهش یا افزایش جزئی روبرو باشیم، همچنین بودجه مد و لباس که در سال جاری به صورت مستقل ارائه شده است حدود ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان گزارش شده است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پایان درباره نگاه کمیسیون فرهنگی در خصوص بودجه خاطرنشان کرد: لازم است گزارش های شفافی به کمیسیون ارائه شود و در نهایت نگاه کمیسیون تسهیل بودجه خواهد بود ضمن اینکه طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی باید گزارش هایی بر اساس قانون هر ۶ ماه یک بار به مجلس در خصوص چگونگی روند تخصیص بودجه فرهنگی ارائه شود.

منبع :خانه ملت

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک