کد خبر 425554
۱۳۹۷/۱۱/۲۷ ۰۷:۳۵

شوک به استقلالی ها و شفر

ساعت24 -مسئول کمیته نقل و انتقالات لیگ گفت: اگر باشگاهی بازیکن خوب بگیرد سود اول آن برای خود باشگاه خواهد بود.
فریبرز محمودزاده مسئول کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ فوتبال ایران در برنامه زنده تلویزیونی و درخصوص قانون جذب بازیکنان خارجی گفت:

متاسفانه طی هفته‌های گذشته این قانون را با مطرح کردن موضوعاتی مانند آوردن زلاتان به تمسخر می‌گیرند. فلسفه قانون بازیکن خارجی از چند فصل قبل شروع شد بازیکنان خارجی می‌توانستند حتی جذب تیم‌های لیگ یکی بشوند و اگر خوب نبودند به دسته‌های پایین‌تر می‌رفتند، ما در این خصوص پرونده‌های بزرگی داشتیم اما سایر باشگاه‌ها مانند پاس همدان هنوز هم با این پرونده‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند.

محمودزاده در ادامه گفت:

هیچ قانونی کامل نمی‌شود مگر اینکه چرخه آن کامل انجام شود. نکته مهم این است که اگر باشگاهی بازیکن خوب خارجی بگیرد سود اول آن برای خود باشگاه خواهد بود. در سنوات گذشته ما به خاطر نبود مشکلات ارزی می‌توانستیم بازیکنان خارجی خوب با قیمت پایین‌تر جذب کنیم، قانون برای ژاوی و امسال ژاوی نیست بلکه برای سیستم است هواداران استقلال مطمئن باشند ما دشمنی نداریم اگر شرایط حضور یک بازیکن فراهم باشد آن را انجام می‌دهیم و اگر فراهم نباشد این را انجام نمی‌دهیم.

با این حرف ها بنظر می رسد مشکل پاتوسی برای استقلالی شدن هنوز پابرجاست.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک