کد خبر 467370
۱۳۹۸/۰۸/۰۷ ۱۳:۳۳

علی ضیا میزبان چهره‌ها در ویژه‌برنامه آغاز ربیع

سید علی ضیا در شب اول از ویژه‌برنامه آغاز ماه ربیع‌الاول در شبکه یک میزبان چهره‌های ورزشی، هنری و اجتماعی است.
style="text-align:justify">به گزارش روابط عمومی برنامه، ضیا در این ویژه‌برنامه میزبان علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم ملی فوتبال کشورمان است و همچنین با مهدی سلوکی بازیگر که این شب‌ها با سریال «ستایش» در شبکه سه دیده می‌شود گفتگو می‌کند.

داریوش ارجمند، بازیگر پیشکسوت که او هم نقش حشمت فردوس را در «ستایش» برعهده دارد، دیگر مهمان این ویژه‌برنامه است.

فرزاد فرخ خواننده و کاوه جاسب فوق تخصص خون و متخصص سرطان کودکان که چند سالی است زندگی‌اش را وقف درمان کودکان مبتلا به‌ سرطان در بیمارستان شفا کرده نیز دیگر مهمانان مجری و تهیه‌کننده ویژه برنامه «فرمول یک» هستند.

این برنامه امشب سه شنبه (۷ آبان ماه) از ساعت ۲۳:۱۵ از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود و فردا شب نیز در همین ساعت پخش خواهد شد.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک