کد خبر 615685
۱۴۰۲/۰۵/۰۷ ۰۹:۳۶

تولید مرگ و زندگی دیوار به دیوار هم

ساعت 24 - کیم جونگ اون سومین فرد از خانواده‌ای است که پس از جداشدن بخش شمالی شبه‌جزیره کره از بخش جنوبی بر این کشور حکومت می‌کند. او برای رسیدن به مقام اول و تصمیم‌گیر اصلی در پیونگ‌یانگ هیچ زحمتی نکشیده، جز اینکه نوه بنیانگذار کره‌شمالی بوده است. او که در این کشور تنها تصمیم‌گیر درباره هر پدیده در سیاست داخلی و خارجی و نیز فرهنگ و امور اجتماعی کشورش است پس از چند سال و در سالگرد استقلال این کشور مدیران ارشد روسیه و چین را به کشورش دعوت کرد.
تولید مرگ و زندگی دیوار به دیوار هم
dir="RTL" style="text-align:right">بر پایه خبرهای منتشرشده از سوی خبرگزاری‌های جهانی رهبری کره‌شمالی در دیدار مقام‌های روسیه و چین تنها کالاهایی که در آن افتخارآفرین بوده است یعنی موشک‌ها و انواع سلاح‌های جنگی را نشان داده و ساخت آنها را غرورآفرین می‌داند و لابد به روسیه نیز پیشنهاد خرید این سلاح‌ها را داده است.از سوی دیگر در خبرها آمده است که شرکت سامسونگ در کره‌جنوبی تازه‌ترین گوشی‌های تلفن همراه خود را برای عرضه در سطح جهانی آماده می‌کند. بر پایه تجربه سال‌های تازه‌سپری‌شده شهروندان پرشماری در دنیا انتظار می‌کشند تازه‌ترین تلفن‌همراه این بنگاه بزرگ را خریداری کنند و احتمال داده می‌شود میزان فروش آن از نظر تعداد با بنگاه کوه‌پیکر اپل آمریکا برابری کند.از سوی دیگر همه علاقه‌مندان به اخبار و گزارش‌های اقتصادی اتومبیل می‌دانند و اطلاع دارند که بنگاه اتومبیل‌سازی هیوندای کره‌جنوبی شانه‌به‌شانه تویوتای ژاپن در بازارهای جهانی محبوبیت یافته است. شرکت سامسونگ علاوه بر گوشی تلفن‌همراه بزرگ‌ترین تولیدکننده تلویزیون و لوازم‌خانگی در دنیاست و شهروندان با درآمدهای متوسط در دنیا کالاهای کره‌ای را خریداری می‌کنند. کشور کره پس از چین و آلمان پرشتاب‌ترین رشد صادرات صنعتی را داشته و در ایران نیز کالاهای کره‌ای محبوبیت زیادی دارند.

یک مقایسه از سر اشاره نشان می‌دهد کره‌جنوبی برای بشریت آسایش و زندگی می‌آفریند و کره‌شمالی که تجارت هیچ کالایی را در اختیار ندارد برای بشریت مرگ و نیستی می‌سازد. تفاوت این دو کشور که از نظر طبیعت، تاریخ و فرهنگ بسیار شباهت دارند در چیست که یکی مرگ تولید می‌کند و دیگری زندگی و آرامش؟ به نظر می‌رسد نسیم آزادی و نهال دموکراسی در کره‌جنوبی زودتر وزیده و روزگار نیز راه را برای افزایش این دو مقوله شریف در این کشور باز کرده است، اما در بخش کره‌شمالی این دو مقوله سرکوب شده و نقشی در زندگی و کسب‌وکار شهروندان ندارند. فون ‌هایک در کتاب «راهی به سوی بردگی» خود که عامل آن را اداره کشور از مسیر برنامه‌ریزی همه‌جانبه و متمرکز می‌داند ویژگی‌هایی را می‌شمارد که با ویژگی کره‌شمالی همسان است.شوربختانه در ایران برخی احزاب و گروه‌های سیاسی باور دارند ایران اگر در مسیر کره‌شمالی قرار گیرد آینده این مرز و بوم صیانت خواهد شد، اما شهروندان و بیشتر نخبگان و نیز عقل سلیم داوری‌اش این است که ایران می‌تواند کره‌جنوبی شود و این راه است که به بشریت خیر و برکت می‌رساند و ایرانیان را در سطح بالاتری از رفاه قرار می‌دهد..

محمد صادق جنان صفت - روزنامه جهان صنعت

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک