کد خبر 323427
۱۳۹۶/۱۰/۲۰ ۲۳:۰۸

تظاهرات مردم قبایلی پاکستان علیه ترامپ

ساعت 24-جمعی از مردم منطقه قبایلی 'باجور' پاکستان در اعتراض به موضع گیری های اخیر دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا تظاهرات کردند.
style="text-align:justify">«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه یازدهم دی ماه در نخستین اظهارات توییتری خود در سال 2018، با متهم کردن پاکستان به پناه دادن به افراطیون خشونت طلب و دروغگو، تهدید کرد که کمک های خارجی به اسلام آباد را قطع می کند.

وی در نخستین توییت خود در سال جدید میلادی نوشت: آمریکا از روی بی فکری، ظرف 15 سال گذشته بیش از 33 میلیارد دلار در قالب کمک در اختیار پاکستان قرار داده و آنها با احمق پنداشتن رهبران ایالات متحده، هیچ چیز جز دروغ و فریب تحویل نداده اند و آنها با اندکی کمک، پناهگاه در اختیار تروریست هایی که آمریکایی ها را در افغانستان شکار می کنند، قرار می دهند.
نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل نیز روز چهارشنبه سیزدهم دی ماه اعلام کرد: کاخ سفید همه حمایت‌های مالی خود را به پاکستان متوقف می‌کند زیرا دولت اسلام‌آباد از گروه‌های تروریستی علیه افغانستان حمایت و میزبانی می‌کند.
به گزارش رسانه های پاکستان، «نیکی هیلی» نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل در مقر این سازمان در نیویورک نیز چندی پیش به خبرنگاران گفت: واشنگتن به دلیل حمایت پاکستان از گروه‌های تروریستی کمک‌های مالی به ارزش 255 میلیون دلار را به این کشور را پرداخت نمی کند.
اظهارات ترامپ واکنش شدید مقامات پاکستانی را به همراه داشت و کمیته امنیت ملی این کشور نشست اضطراری را در واکنش به اظهارات رئیس جمهوری آمریکا برگزار کرد.
این کمیته اعلام کرد، پاکستان نباید مسئول شکست جمعی در افغانستان دانسته شود. متهم کردن کشورهای متحد در رسیدن به هدف صلح پایدار در افغانستان و منطقه کمک نمی‌کند.
«شاهد خاقان عباسی» نخست وزیر پاکستان در آن نشست تصریح کرد: اسلام آباد با وجود این اتهام های غیرقابل توجیه، به روند صلح به رهبری افغان‌ها متعهد باقی خواهد ماند.
دفتر نخست وزیر پاکستان نیز اعلام کرد: زورآزمایی‌های سیاسی، فساد گسترده اداری، افزایش کشت و تولید مواد مخدر و عدم حاکمیت دولت افغانستان بر بخش‌های وسیعی از این کشور، چالش‌های اساسی در افغانستان محسوب می‌شوند.
به گزارش ایرنا از تارنمای خبری رادیو پاکستان جمعی از مردم ایالات قبایلی ' باجور اجنسی' پاکستان نیز روز چهارشنبه در اعتراض به موضعگیری اخیر ترامپ تظاهرات اعتراضی برگزار کرده و این موضع گیری را محکوم کردند.
نمایندگان رسانه ها، بزرگان قبیله ای و کارگران، جمعی از احزاب سیاسی و مذهبی و اتحادیه های کارگری روز چهارشنبه در راهپیمایی اعتراضی خود در این منطقه قبایلی گفتند که ایالات متحده تلاش می کند تا شکست های خود را در افغانستان بر گردن پاکستان بگذارد.
تظاهرکنندگان اعلام کردند که دولت پاکستان و شهروندان برای مبارزه با تمامی انواع تروریسم در عرصه اند و در جنگ با تروریسم نیز فداکاری زیادی انجام داده اند.
مناطق قبیله‌ای فدرال یک منطقه نیمه خودمختار در کشور پاکستان است و این منطقه از شرق با ایالت خیبر پختونخوا، از جنوب با بلوچستان پاکستان و از غرب و شمال با افغانستان همسایه است.
به گزارش گروه اخبار جهان ساعت 24 ، مناطق قبایلی از هفت ایجنسی به نام‌های خیبر، کرم، باجوژ، میمند، اورکزی، وزیرستان شمالی و وزیرستان جنوبی و شش منطقه سرحدی به نام‌های دره اسماعیل خان، بنو، کوباث، لکی مروت، پیشاور و ثانک تشکیل می‌شود.

ایرنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک