کد خبر 652
۱۳۹۳/۰۵/۲۳ ۰۸:۳۶
رئیس اتحادیه آهن فروشان مطرح کرد

تغییر شغل اکثر واحدهای صنفی آهن

سایت خبری تحلیلی ساعت 24- رئیس اتحادیه آهن فروشان گفت: اخذ مالیات در صنف آهن باعث شده اکثر واحدهای صنفی در استان‌های خراسان رضوی، اصفهان، شیراز، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل رو به تعطیلی رفته و تغییر شغل دهند.
محمد آزاد، رئیس اتحادیه آهن فروشان با بیان اینکه عمده رکود بازار کشور در بازار آهن بوده است، اظهار داشت: اگر بازار آهن تعطیل شود حداقل ۸۰ صنعت دیگر نیز تعطیل می‌شود.
رئیس اتحادیه آهن فروشان افزود: به دلیل رکود ساخت و ساز و بیرون شدن کارهای ساختمانی، بازار آهن نیز با رکود همراه شده است.
وی ادامه داد: بازار آهن نیز به دلیل تداوم کار صنایع، فعالیت خود را ادامه می‌دهد، چرا که در غیر این صورت صنایع کشور مختل می‌شوند.
آزاد با تاکید بر اینکه آهن یکی از کالاهای زیربنایی کشور است، تصریح کرد: به قطعیت می‌توان گفت آهن پس از نفت از نظر اعتبار و تجاری بودن از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی به مالیات نیز اشاره کرد و گفت: اخذ مالیات در صنف آهن باعث شده اکثر واحدهای صنفی در استان‌های خراسان رضوی، اصفهان، شیراز، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل رو به تعطیلی رفته و تغییر شغل دهند.
رئیس اتحادیه آهن فروشان در ادامه به بسته سیاستی دولت برای خروج غیر تورمی از رکود اشاره کرد و افزود: اگر مفاد این بسته به طور دقیق و درست اجرا شود، به نتایج خوبی خواهیم رسید.
به گفته وی، در طول سالیان اخیر قوانین زیادی همچون اصل ۴۴ در کشور تصویب شد، ولی به دلیل عدم اجرای درست نتایج دلخواه بدست نیامد، بنابراین این بسته هم‌اکنون به قدرت و ضمانت اجرایی نیاز دارد.

وی در خصوص میزان تعطیلی واحدهای صنفی نیز نسبت به سال گذشته تصریح کرد: میزان تعطیلی‌ها در سال گذشته سرسام آور بود، ولی امسال رشد چندانی در میزان تعطیلی واحد‌ها نداشتیم.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک