قدرت خرید در داخل وجود ندارد
به گزارش خبرنگار ایلنا، یازدهمین جلسه هیات نمایندگان دوره دهم اتاق بازرگانی ایران صبح امروز برگزار شد. آرمان خالقی، عضو هیات نمایندگان اتاق ایران در این نشست گفت: جهش تولید کار سختی نیست و با توسعه خطوط تولید محقق میشود اما مهم این است که برای تولید بازار فروش پیدا شود.
وی افزود: در شرایطی که مردم در داخل کشور قدرت خرید ندارند باید به فکر بازارهای خارجی باید بود. خالقی تصریح کرد: دولت باید کوچک شود و دست از بنگاه داری بردارد تا اقتصاد ایران پویا شود و مردم باید امنیت اقتصادی را حس کنند تا در اقتصاد ایران سرمایهگذاری کنند.
این عضو هیات نمایندگان اتاق ایران خاطرنشان کرد: بیش از بیست سال از ابلاغ خصوصی سازی اقتصاد گذشته اما دولت همچنان در اقتصاد سهم دارد و در نهایت خصولتی شده است در نتیجه تا وقتی دولت تغییر رفتار ندهد در بر همین پاشنه می چرخد. وی تصریح کرد: وقتی در شعار سال از مشارکت مردم گفته شده پس سال مختص به بخش خصوصی است.