کد خبر 100000003294
۱۴۰۵/۰۵/۰۹ ۱۲:۵۴

اعتراف ناخوشایند: آرزو داشتم به ایتالیا برگردم اما پول کافی نداشتم!

ساعت 24 - ساندرو تونالی درباره خواسته‌اش برای بازگشت به ایتالیا صحبت کرد.
اعتراف تلخ: می‌خواستم به ایتالیا برگردم ولی پول نداشتند!

طبق گزارش "ورزش سه"، تونالی با احساسی عمیق به بیان نکاتی پرداخته است که ممکن است دل هواداران فوتبال ایتالیا را جریحه‌دار کند. این هافبک ایتالیایی درباره جدایی‌اش از نیوکسل و تأثیر روبرتو دی‌زربی در انتقالش به تاتنهام اظهار کرد: «من با یک باشگاه دیگر نیز مذاکره کرده بودم، تنها تاتنهام گزینه‌ام نبود. من و همسرم می‌خواستیم تغییراتی در زندگی‌مان ایجاد کنیم و به شهری جدید برویم؛ یک باشگاه دیگر نیز در وسط ماجرا بود، اما بعد از صحبت با دی‌زربی، تنها ۱۰ دقیقه کافی بود تا تصمیم نهایی را بگیرم.»

تونالی با شفافیت گفت که زندگی در لندن تنها ۱۰ درصد از دلایل پشت این تصمیم را تشکیل می‌دهد. او همچنین برای هواداران نگاهی به پشت‌پرده بازار نقل و انتقالات ارائه داد: «ما در نظر داشتیم به ایتالیا برگردیم، اما به دلیل مسائل مالی این بازگشت ممکن نبود.» او توضیح داد که باشگاه‌هایی در سری آ وجود داشتند که خواهان جذب او بودند، اما هیچ‌کدام قادر به پرداخت هزینه انتقالش نبودند.

2490707

او با اشاره به ادامه‌ی روند تصمیم‌گیری خود گفت: «ماندن در انگلستان به عنوان یک گزینه به شمار می‌رفت؛ ما بهترین راه‌حل را در همان جا برای خودم یافتیم، برای آینده حرفه‌ای‌ام، برای خوشبختی‌ام و برای خانواده‌ام. با دو تیم مذاکراتی داشتم، اما در نهایت تاتنهام را برگزیدم. می‌دانم که آنها برای جذب من صرف هزینه زیادی کرده‌اند و این مبلغ بر من فشار می‌آورد، اما می‌خواستم نیوکسل به بهترین شکل ممکن معامله کند. آنها لایق این امر هستند. این یک باشگاه با طرفدارانی ویژه است؛ حس و حال و جوی که در سنت جیمز پارک وجود دارد واقعاً شگفت‌انگیز است.»

برچسب‌ها:

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک