کد خبر 120168
۱۳۹۴/۱۰/۱۰ ۰۸:۰۴

پورحیدری شیمی درمانی خواهد کرد

ساعت24- منصور پورحیدری، مرد پرافتخار باشگاه استقلال و موفق‌ترین مربی ایرانی در عرصه بازی‌های آسیایی، از حدود دو هفته پیش در بیمارستان ایرانمهر تهران به سر می‌برد.
پورحیدری شیمی درمانی خواهد کرد
a href="http://www.saat24.com/tag/%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AD%DB%8C%D8%AF%D8%B1%DB%8C" target="_blank">منصور پورحیدری، مرد پرافتخار باشگاه استقلال و موفق‌ترین مربی ایرانی در عرصه بازی‌های آسیایی، از حدود دو هفته پیش در بیمارستان ایرانمهر تهران به سر می‌برد. وی طی این زمان تحت مراقبت‌های ویژه قرار گرفته و اکنون وضعیت بهتری در قیاس با روزهای نخست دارد. با این حال پزشکان تشخیص داده‌اند که پورحیدری باید تا قبل از بازگشت به منزلش شیمی‌درمانی کند. این درمان برای از بین بردن نقاط آسیب دیده‌ای است که ظاهرا در ریه پورحیدری وجود دارد.

منصورخان پس از شیمی‌درمانی راهی خانه‌اش می‌شود تا به شرایط مطلوب بازگردد. ظاهرا او مدتی را پس از شیمی‌درمانی باید تحت مراقبت‌های ویژه باشد اما مساله آنقدر حاد نیست که نیازی به تداوم حضور او در بیمارستان ایرانمهر باشد. پورحیدری که وضعیت بسیار خوبی در قیاس با گذشته دارد، احتمالا در کمتر از یک ماه دیگر به شرایط کاملا عادی بازمی‌گردد. البته دیدن منصورخان روی نیمکت استقلال دیگر محال است. پزشکان به وی گفته‌اند که برای حفظ سلامتی‌اش باید از این پس بازی‌های استقلال را از طریق تلویزیون تماشا کند. خانواده پورحیدری هم تاکید بسیاری به این موضوع دارند و به بزرگ خانواده‌شان گفته‌اند که دیگر باید خود را برای نرفتن به استقلال آماده کند.

با تداوم غیبت‌های پورحیدری در استقلال و خالی بودن پست سرپرستی این سوال به وجود آمده که سرانجام چه کسی جایش را خواهد گرفت؟

ایران ورزشی

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک