کد خبر 176982
۱۳۹۵/۰۴/۲۹ ۲۲:۰۴

۱۰۲ داعشی در شهر «منبج» سوریه کشته شدند

ساعت 24- رسانه‌های وابسته به کُردهای سوریه گزارش دادند در پی درگیری مسلحانه تروریست‌های داعش با نیروهای شورای نظامی شهر منبج در استان حلب دست کم 102 تروریست داعشی کشته شدند.
۱۰۲ داعشی در شهر «منبج» سوریه کشته شدند
style="text-align:justify">درگیری مسلحانه نیروهای شورای نظامی شهر منبج در استان حلب سوریه با تروریست‌های داعشی در محورهای جنوب، شمال و غرب این شهر منجر به کشته شدن 102 تروریست داعش شد.

پایگاه خبری «هاوار»، (وابسته به کُردهای سوریه) گزارش داد تروریست‌های داعش دوشنبه شب (دیشب) چند حمله متوالی به مواضع شورای نظامی شهر منبج داشتند و نیروهای این شورا با تروریست‌های داعشی مقابله کردند و تلفات سنگینی به داعش وارد شد.

بر اساس این خبر نیروهای کُرد شورای نظامی منبج با تروریست‌هایی که تلاش کردند در منطقه شمالی و شمال شرقی شهر منبج مین گذاری کنند، مقابله کردند و موفق شدند تجهیزات نظامی تروریست‌ها را مصادره کنند.

خبرگزاری فارس

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک