کد خبر 32978
۱۳۹۳/۰۸/۲۱ ۱۵:۳۰

احیای وان‌پلاس توسط فیس بوک

ساعت 24- بر اساس اعلام پایگاه جی اس ام آرنا، این شرکت از زمان عرضه گوشی وان‌پلاس وان (OnePlus One) تا کنون ۵۰۰ هزار دستگاه پیش فروش کرده است.
وان‌پلاس (OnePlus) یکی از شرکت‌های سازنده تلفن همراه در چین است که سرعت رشد آن تعجب کارشناسان را برانگیخته است.

تلفن همراه هوشمند «وان‌پلاس وان» اولین محصول شرکت وان پلاس است که در ۲۳ اوریل ۲۰۱۴ (۳ اردیبهشت ۱۳۹۳) رونمایی شد.

این شرکت چینی عمر زیادی ندارد. این کمپانی در دسامبر سال ۲۰۱۳ (آذر ۱۳۹۲) تاسیس شده است.

کارل پی (Carl Pei) یکی از موسسان وان‌پلاس می‌گوید شرکت متبوع وی انتظار دارد بتواند تا پایان سال جاری یک میلیون گوشی به فروش برساند.

جالب اینجاست که چنین دستاورد قابل توجهی، نتیجه تبلیغات و آگهی‌هایی بوده که فقط ۳۰۰ دلار بابت آنها هزینه شده است.این بودجه ناچیز در آگهی‌های فیس‌بوکی صرف شده است.

به گزارش ساعت 24 به نقل از ایتنا، به نظر می‌رسد شبکه اجتماعی فیس‌بوک توانسته آوازه این شرکت را در دنیا به خوبی گسترش دهد.
شاید دیگر شرکت‌ها نیز بتوانند با برنامه‌ریزی درست و دقیق، از فیس‌بوک در راستای رسیدن به اهداف تجاری خود کمال استفاده را ببرند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک