کد خبر 34837
۱۳۹۳/۰۹/۰۴ ۱۶:۲۶

ریبری به تیم ملی فرانسه برنمی گردد

ساعت 24- ستاره بایرن مونیخ در گفت و گو با نشریه کیکر از تصمیم قطعی اش مبنی بر خداحافظی با تیم ملی فرانسه خبر داد و گفت:تکلیف من روشن است: تیم ملی تمام شد.
فرانك ريبري با ابراز رضايت از وضعيت فعلي اش گفت: من از این استراحت لذت می‌برم. دارم زندگی‌ می‌کنم. به خودم و خانواده‌ام می‌رسم. وضعیت فعلی بسیار هم عالی است.

ریبری ۵۰ بازی با پیراهن تیم ملی فرانسه انجام داده است از جمله در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان و ۲۰۱۰ افریقای جنوبی، جام ملت‌های اروپا ۲۰۰۸ در اتریش و سوئیس و ۲۰۱۲ در لهستان و اوکراین.

به گزارش ساعت 24 به نقل از ورزش سه، خروس‌ها با نمایش‌های ضعیف و دور از انتظار در افریقای جنوبی در مرحله گروهی حذف شدند و از دور رقابت‌ها کنار رفتند. در آن زمان ریبری جزو سرکردگان شورش علیه ریموند دومنش سرمربی منفور فرانسه بود. این اتفاقات به چهره این بازیکن در افکار عمومی فرانسه بسیار لطمه زد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک