کد خبر 401946
۱۳۹۷/۰۸/۲۱ ۱۴:۱۰

واردات نفت چین رکورد زد

ساعت24-میانگین واردات نفت خام چین در ماه گذشته میلادی ۹.۶۱ میلیون بشکه در روز بود که یک رکورد به حساب می‌آید.
به گزارش راشاتودی، یک بار دیگر پالایشگاه های مستقل چین (تیپات) که به دنبال تکمیل سهمیه خود قبل از انقضایشان هستند، باعث این افزایش شده‌اند.


مقدار کلی واردات چین در ماه اکتبر به 40.80 میلیون تن رسید که 8.22 میلیون تن آن متعلق به این پالایشگاه های مستقل بود. ولی این مقدار پایین تر از پیش بینی اس پی پلت در ماه گذشته بود. پلت پیش‌بینی کرده بود تیپات ها 9 میلیون تن نفت وارد کنند. هرچند این مقدار اساسا بالاتر از 7.26 میلیون تن واردات این پالایشگاه های مستقل در ماه سپتامبر بود.


ماه گذشته پکن اعلام کرد با عملیاتی شدن ظرفیت جدید پالایشگاهی چین در سال آینده، 42 درصد واردات نفت خام خود را در سال 2019 برای پالایشگاه‌های غیر‌دولتی که اکثرشان پالایشگاههای مستقل هستند، افزایش می‌دهد این اقدام به کاهش نگرانی در مورد افت احتمالی تقاضا کمک می‌کند، البته موقتاً. اوپک و روسیه یک بار دیگر در حال مذاکره در مورد کاهش تولید نفت هستند، چون احتمال عرضه بیش از حد آن وجود دارد.


به علاوه چین در حال تغییر منبع نفت خام خود است. مثلا این کشور پس از تشدید درگیری تجاری بین پکن و واشنگتن، خرید نفت خام آمریکا را به شدت کاهش داد. چند ماه پیش پالایشگاههای چین خرید نفت از آمریکا را به خاطر احتمال وضع عوارض بر آن کاملا متوقف کردند. پکن عوارضی وضع نکرد و در ماه اکتبر به گزارش سی ان بی سی پالایشگاه‌ها خرید نفت از آمریکا را از سر گرفتند. هر چند مقدار این واردات مشخص نیست. احتمالا بسیار کمتر از واردات پیش از آغاز جنگ تجاری است.


پالایشگاههای چین همچنین مقادیر بالایی نفت از کانادا وارد می‌کنند. پایین بودن قیمت نفت کانادا نسبت به وست تگزاس اینترمدیت برای چینی هایی که به دنبال چانه‌زنی و قیمت ارزان هستند، یک فرصت است. این روند ادامه خواهد یافت تا زمانی که فضای قیمت نفت تغییری اساسی کند.

لینک کوتاه

منبع: تسنیم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک