کد خبر 103756
۱۳۹۴/۰۷/۳۰ ۱۶:۵۸

روحانی با پاپ دیدار می کند

ساعت 24- ‌سخنگوی واتیکان اعلام کرد رئیس جمهور ایران ۲۳ آبان برای نخستین بار با رهبر مذهبی کاتولیک‌های جهان دیدار خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، ‌سخنگوی واتیکان پنجشنبه اعلام کرد حسن روحانی رئیس جمهور ایران چهاردهم نوامبر (۲۳ آبان) برای نخستین بار با پاپ فرانسیس رهبر مذهبی کاتولیک های جهان دیدار خواهد کرد.

خبرگزاری فرانسه در ادامه نوشت: این دیدار درحالی برگزار می شود که روابط میان جمهوری اسلامی و واتیکان به آرامی درحال گسترش است.

این دیدار روحانی، در جریان سفر دیپلماتیک به ایتالیا صورت می گیرد.

واتیکان از توافق ژوئیه (تیر) میان ایران و قدرت های بزرگ در خصوص برنامه هسته ای ایران استقبال و ابراز امیدواری کرده است نتایج این توافق به برنامه هسته ای محدود نشود بلکه به دیگر زمینه ها گسترش یابد.

پاپ فرانسیس در برابر مجمع عمومی سازمان ملل در اواخر سپتامبر در نیویورک بار دیگر از تلاش هایی که به این توافق در منطقه ای دچار بحران شده است، استقبال کرده بود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک