کد خبر 33844
۱۳۹۳/۰۸/۲۷ ۱۸:۰۲
ابتکار توضیح داد:

دلایل آلودگی هوای تهران

ساعت 24- رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: کیفیت هوای تهران رو به بهبود است اما کلیدش مشارکت مردم است.
معصومه ابتکار در حاشیه همایش مدیریت منابع و مصارف آب افزود: تردد ۵ میلیون خودرو، وارونگی هوا ، سردشدن هوا و به راه افتادن سیستم گرمایشی، ماشین های تک سرنشین و استفاده از سوختن غیر از گاز نیروگاهها مهمترین عوامل آلودگی هوای تهران برشمرد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست توسعه مترو، خطوط حمل و نقل شهری از جمله اتوبوسرانی ،خارج کردن خودروهای فرسوده و اصلاح الگوی حمل و نقل درون شهری را از راهکارهای بهبود کیفیت هوای تهران برشمرد.

وی توزیع بنزین یورو۴ در تهران ، کرج ، اراک ، تبریز ، اصفهان و از ماه آینده مشهد را از اتفاقات خوب برشمرد و گفت: توزیع گازوئیل استاندارد و نزدیک به یورو ۴ با ۱۵۷ قسمت دو میلیون گوگرد نسبت به ۷ هزار میلیون گوگرد در سال قبل و تولید خودرو با استاندارد یورو ۴ بعد از ۸ سال تاخیر را یکی از عوامل کاهش آلودگی هوا دانست.

ابتكار برگزاری جلسه کمیته ملی کاهش آلودگی هوا در سازمان حفاظت محیط زیست و پیگیری مباحث مطرح شده در جلسه و همکاری ۱۶ دستگاه و همراهی مردم را بسیار موثر دانست.

به گزارش ساعت 24 به نقل از واحد مركزي خبر، رئيس سازمان حفاظت از محيط زيست درباره شایعه استفاده از آب کارون در زاینده رود گفت: این موضوع صحت ندارد آب زاینده رود از چهارمحال و بختیاری تامین می شود و قرار نیست یک رودخانه فدای رودخانه دیگر شود.

وی درباره ادامه جریان آب در زاینده رود گفت: این موضوع بستگی به مدیریت صحیح استفاده از آب زاینده رود دارد و اصلاح الگوی کشاورزی در اصفهان و مناطق مجاور موجب تداوم زنده بودن زاینده رود است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک