کد خبر 43268
۱۳۹۳/۱۰/۲۸ ۱۷:۰۰

مسمومیت ۵۹ دانش آموز کرمانی

ساعت 24- مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان کرمان گفت: با وقوع یک مورد نشت گاز در یکی از مدارس شهر کرمان، ۵۹ دانش آموزان به بیمارستان منتقل شدند.
رضا جعفری با اعلام اين خبر افزود: در پی تماس مسئولان یک دبیرستان پسرانه با مرکز فوریت های پزشکی و اعلام گزارشی مبنی بر سرگیجه دانش آموزان، چندین دستگاه آمبولانس امروز(یکشنبه) به محل این مدرسه اعزام شدند.پس از معاینه دانش آموزان در نهایت ۵۹ دانش آموز با شک مسمومیت ناشی از گاز منوکسید کربن به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی اظهار کرد: این دانش آموزان به بیمارستان های افضلی پور، حضرت فاطمه (س)، سیدالشهدا (ع) و شفا شهر کرمان منتقل شدند و تحت مراقبت قرار گرفتند.در نهایت پس از اطمینان از سلامت کامل دانش آموزان، این افراد ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه از بیمارستان مرخص شدند.
منبع: ايرنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک