کد خبر 544637
۱۴۰۰/۰۲/۰۹ ۲۰:۵۳

توهین روسیه به ظریف

ساعت 24 - محمد جواد ظریف در گفت وگو با سعیدلیلاز با صراحت گفت روسیه در جریان مذاکرات منتهی به برجام کارشکنی می کرد و پس از امضای برجام نیز راههای تازه ای برای اجرا نشدن آن دردستور کارش قرار گرفت. حالا اما سخنگوی روسیه حرفهای ظریف را آن گونه که خبرگزاری تسنیم نقل کرده حرفهای ظریف را نسنجیده وناروا دانسته و جوری حرف زده است که انگار ظریف فردی خارج از حاکمیت است.
توهین روسیه به ظریف
dir="RTL" style="text-align:right">به گزارش تسنیم سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در خصوص فایل صوتی وزیر امور خارجه ایران که در بخشی از آن در خصوص سیاست‌های روسیه نیز اظهاراتی مطرح شده است، اعلام کرد که تنها مواضع رسمی جمهوری اسلامی ایران را مد نظر قرار می‌دهد.

به گزارش اسپوتنیک، وزارت امور خارجه روسیه روز پنج‌شنبه برای اولین بار به فایل صوتی منتشر شده از اظهارات محمدجواد ظریف که در بخشی از آن به سیاست‌های روسیه نیز اشاره شده است، واکنش نشان داد.ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در نشست خبری هفتگی خود، درباره فایل صوتی محمدجواد ظریف گفت: «ما فقط مواضع رسمی ایران را مد نظر قرار می‌دهیم که بارها از زبان مقامات تهران بیان شده است.»

وی خاطرنشان کرد: «ایران بارها به‌صورت رسمی از مواضع مسکو در قبال برجام قدردانی و از تداوم همکاری‌ها با روسیه استقبال کرده است.»

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در ادامه از نقش تأثیرگذار کشورش در حفظ برجام پس از خروج یکجانبه آمریکا از این توافق سخن گفت و تأکید کرد: «تفاسیر مطرح شده درباره این فایل صوتی در بحبوحه مذاکرات وین تنها به زیان این مذاکرات است. اما در مقابل، مسکو به تلاش خود برای احیای برجام ادامه می‌دهد.»زاخارووا با اعلام اینکه روسیه هرگز بر سر منافع و شرکای خود معامله نمی‌کند، گفت: «روسیه ترجیح می‌دهد که بر مبنای عمل [درباره شرکایش] قضاوت کند و نه بر مبنای اظهارات نسنجیده و ناروا.»

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک