کد خبر 55796
۱۳۹۳/۱۲/۲۹ ۱۲:۰۳
براساس آخرین تصمیم پلیس راهور

جاده چالوس یک‌طرفه میشود

ساعت 24-رئیس پلیس راه‌ کشور از یک‌طرفه شدن جاده چالوس از کرج به سمت شمال از ساعت ۱۲ ظهر الی ۲۲ امشب خبر داد.
سرهنگ حمیدی، رئیس پلیس راه‌کشور در گفت‌وگویی ، درباره آخرین اخبار راه‌های کشور گفت: برابر آخرین اخبار دریافتی ترافیک در ابتدای محور کرج چالوس (میدان امیرکبیر تا سد کرج) سنگین گزارش شده است.

وی افزود: در محور کرج - چالوس (از سد کرج به سمت مرزن آباد)، محور هراز (آبعلی تا امام زاده هاشم، محدوده آبسک، پلور، گزنک و سه راهی لاسم)، آزادراه تهران - کرج (از پل کلاک تا پل فردیس)، آزادراه کرج به قز وین (از پل فردیس تا مهرویلا)، خراسان رضوی (ورودی‌ها و خروجی‌های شهر مشهد)، محورهای قزوین به رشت ترافیک نیمه سنگین اعلام گردیده است.

سرهنگ حمیدی اظهار داشت: سایر محورهای مواصلاتی کشور از ترافیک روانی برخوردار است.

وی با بیان اینکه از ساعت ۹ صبح امروز جاده چالوس از مرزن‌آباد تا شهر چالوس یکطرفه شده است، گفت: جاده چالوس از کرج تا چالوس از ساعت ۱۲ ظهر امروز الی ۲۲ شب یکطرفه خواهد شد و بنا به وضعیت ترافیکی موجود ممکن است این زمان تمدید شود.

رئیس پلیس راه‌کشور ادامه داد: در خروجی‌های تهران به سمت قزوین و کرج،‌ و در حومه ۳۰ کیلیومتری شهرها و کلانشهرها ترافیک پرحجم را داریم.

وی توصیه کرد: رانندگان فاصله طولی و سرعت مطمئنه را به خصوص در این آب و هوا که جاده ها لغزنده است رعایت کنند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک