کد خبر 124392
۱۳۹۴/۱۰/۲۴ ۱۴:۰۲

طارمی را بدهید، بیرانوند را بگیرید

ساعت 24-منصور قنبرزاده مدیرعامل نفت تهران گفت: حرفه‌ای نیست من اسم بازیکن مورد نظرمان در پرسپولیس را برای معاوضه اعلام کنم.
table align="center" border="0" cellpadding="2" cellspacing="0" id="NewsTable" style="width:95%">

قنبرزاده گفت: پیگیری‌های باشگاه پرسپولیس باعث شد که باشگاه نفت پیشنهادی مبنی بر معاوضه بازیکن پرسپولیس با بیرانوند را مطرح کند ولی تا زمانی که خود باشگاه پرسپولیس صلاح نداند ما نامی از این بازیکن نمی‌آوریم.

او ادامه داد: به نظر من به لحاظ اخلاقی و اخلاق حرفه‌ای درست نیست که من اسم و یا پست بازی بازیکن مورد نظر ما در پرسپولیس را بگویم. چون ممکن است این کار برای باشگاه پرسپولیس چالش ایجاد کند و یا او تمرکزش را از دست بدهد.

وی افزود: اگر دنبال شنیدن نام این بازیکن هستید می‌توانید در صورت صلاحدید مسوولان باشگاه پرسپولیس و آقای طاهری این مساله را از آنها جویا شوید.

قنبرزاده گفت: بعد از اینکه ما پیشنهادمان را به باشگاه پرسپولیس دادیم. حالا منتظر پاسخ این باشگاه هستیم تا در صورت تمایل طرفین برای بحث در مورد جزئیات این قرارداد پای میز مذاکره بنشینیم.

مدیرعامل نفت در مورد اینکه آیا این پیشنهاد مورد تأیید علیرضا منصوریان سرمربی نفت هست یا نه؟ گفت: مطمئناً تصمیم باشگاه نفت از روی حساب و کتاب است. بدون نظر کادر فنی قطعاً تصمیم‌گیری انجام نمی‌شد. من بیشتر از این تمایل ندارم در مورد این مساله صحبت کنم.

البته این بازیکن کسی جز مهدی طارمی نیست . آقای گل پرسپولیسی ها که قطعا قرمزپوشان او را با هیچ مهره ای در لیگ عوض نمی کنند!

ورزش سه

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک