بازیکن دوپینگی در درفشیفر!
* سرخپوشان از ساعت 11 زیر نظر مارکو تمرینات کششی و نرمشی انجام دادند.
* در ادامه کلیه بازیکنان دقایقی زیر نظر کریم باقری دور زمین دویدند.
* رضا خالقیفر به درفشیفر آمد اما تمرین نکرد.
* احمد نوراللهی که روز گذشته مقابل صبای قم مصدوم شده بود امروز با وجود حضور در ورزشگاه درفشیفر با توصیه پزشکان تمرین نکرد و تنها به فیزیوتراپی پرداخت.
* رضا نورمحمدی امروز در تمرین ماساژ گرفت و در تمرینات گروهی شرکت نکرد.
* در اواخر تمرین امید عالیشاه از ناحیه زانوی راست دچار مصدومیت شد این مسئله باعث شد تا دیگر تمرین نکند روی زانویش یخ بگذارد.
* شهاب زاهدی بازیکن جوان تیم پرسپولیس که سال گذشته به دلیل مثبت شدن تست دوپینگش محروم شده بود امروز برای اولین بار در تمرین سرخپوشان حاضر شد و پا به پای بازیکنان تمرین کرد.
* الکساندر لوبانف دروازهبان ازبکستان تیم پرسپولیس که برای همراهی تیم کشورش به ازبکستان راهی شد در تمرین امروز غایب بود.
* بازیکنان پرسپولیس در ادامه تمرین امروز به دو تیم تقسیم شده و در نصف زمین فوتبال بازی کردند.
* زمانی که بازیکنان پرسپولیس مشغول فوتبال بازی کردن بودند کریم باقری، ایگور پانادیچ و مارکو سه مربی پرسپولیس در این فوتبال حاضر شده و به بازی پرداختند.
* میلاد کمندانی که به دلیل مصدومیت در بازی با صبا غایب بود امروز به صورت اختصاصی دور زمین دوید.
* کمال کامیابینیا امروز در تمرینات گروهی حضوری مستمر داشت و با پرسپولیسیها فوتبال بازی کرد.
* در زمانی که بازیکنان مشغول فوتبال بازی کردن بودند برانکو در کنار زمین حضور نداشت و به رختکن رفت.
* رامین رضاییان در تمرین امروز پرسپولیس غیبت داشت.
به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین فردای پرسپولیس تعطیل اعلام شده و سرخپوشان روز دوشنبه در دو نوبت صبح و عصر تمرین خواهند داشت.
فارس