کد خبر 148222
۱۳۹۵/۰۱/۲۹ ۱۷:۰۵

توتی ناجی رم شد

ساعت 24- تیم رم که در هفته های واپسین لیگ فوتبال ایتالیا در تب و تاب کسب سهیمه لیگ قهرمانان اروپا به سر می برد با گلزنی فرانچسکو توتی از شکست گریخت و به کسب سهیمه امیدوار شد.
توتی ناجی رم شد
تيم فوتبال آس رم با گلزني اسطوره خود از شكست خارج از خانه مقابل آتالانتا در هفته سي و سوم ليگ باشگاه هاي ايتاليا گريخت تا همچنان اميد زيادي براي رسيدن به ليگ قهرمانان اروپا داشته باشد.

آس رم عصر امروز (يكشنبه) در برگامو ميهمان آتالانتا بود و با گل دقيقه 86 «فرانچسكو توتي» از شكست گريخت و به تساوي 3 بر 3 رسيد.


شاگردان لوچيانو اسپالتي با اين تساوي خارج از خانه با 65 امتياز در رتبه سوم جدول رده بندي باقي ماندند. از ليگ ايتاليا، سه تيم نخست جواز حضور در ليگ قهرمانان اروپا را از آن خود مي كنند.


لوكاس داينه، راجا ناينگلان و فرانچسكو توتي براي رم و ماركو بوريلو (2گل) و ماركو آلساندرو براي آتالانتا موفق به گلزني شدند.


در اين ديدار خشن، هشت بازيكن از دو تيم با كارت زرد داور جريمه شدند.


در ديگر ديدارهاي حساس امروز، يوونتوس صدرنشين ميزبان پالرمو خواهد بود و سامپدوريا از آث ميلان پذيرايي مي كند.

ايرنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک