کد خبر 277153
۱۳۹۶/۰۴/۲۲ ۰۹:۴۷

کابینه جدید چه زمانی معرفی می شود؟

ساعت24-آخرین روزهای عمر دولت یازدهم‌ با چهارشنبه‌هایی همراه است که با حضور اعضای کابینه در جمع اصحاب رسانه می‌گذرد. دیروز حیاط پاستور، همچون هفته‌های گذشته شاهد حضور وزیران و معاونانی بود که هنوز هم اطلاع موثقی از ادامه همکاری آنها در دولت دوازدهم در دست نیست.
هرچند شاید خود اعضای کابینه، از شانس‌ حضورشان در دولت دوم روحانی باخبر باشند اما هرچه هست تاکنون از سوی آنان به‌طور رسمی مطرح نشده و به نظر هم نمی‌رسد قبل از اعلام لیست کابینه دوازدهم از سوی حسن روحانی، کسی حضور یا عدم حضور خود در دولت بعدی را اعلام کند. البته با خبرهایی که از سوی معاون پارلمانی رییس‌جمهوری عنوان شده، دیگر زمان زیادی تا اطلاع عمومی از کابینه ١٨ نفره روحانی - البته بدون لحاظ کردن تصویب لایحه اصلاح ساختار دولت- باقی نمانده است.

١٤ مردادماه که به عنوان زمان تحلیف منتخب ملت ایران اعلام شده، روز تکرار ابتکار حسن روحانی هم است؛ روزی که مشابه آن درست چهار سال پیش هم روی داد و حسن روحانی را با لیستی کامل از ترکیب کابینه یازدهم راهی بهارستان کرد، در سال ٩٦ هم اینگونه خواهد شد تا او بدون استفاده از فرصت ١٥ روزه قانونی برای تعیین کابینه، هرچه زودتر گزینه‌های همیار دولت را هم‌قطار خود سازد.

حسینعلی امیری دیروز تنها فردی بود که خبر از زمان اعلام لیست اعضای کابینه می‌دهد. او عنوان می‌کند که در این دوره هم روحانی تلاش دارد در روز برگزاری مراسم تحلیف، فهرست وزرا و برنامه دولت را به مجلس بدهد تا مجلس هرچه زودتر نسبت به بررسی وزرای پیشنهادی اقدام کند و دولت جدید در اسرع وقت شکل بگیرد. اما، معاون پارلمانی رییس‌جمهوری هم همچون سایر اعضای کابینه خبر از جزییات لیست ندارد.

نه از آمار حضور زنان در جمع وزیران می‌گوید و نه از برخی شروطی که از سوی تعدادی از وزرا ممکن است، اعلام شود. دیروز و پس از پایان جلسه هیات دولت و تنها از بین چند نفری که با پایان گرفتن این جلسه به جمع خبرنگاران آمدند، قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت شرط گذاشته و عنوان می‌کند: «تا تضمینی وجود نداشته باشد که آنهایی که هم‌جنس ما هستند ما را آزار و اذیت نکنند، فکر می‌کنم که حضور پیدا کردنم در دولت نمی‌تواند مشکلی را حل کند».

واعظی وزیر ارتباطات می‌گوید: «هنوز زود است و باید مقداری صبر کنیم و اینکه در کابینه جدید حضور داشته باشم یا نه با اختیار رییس‌جمهور است»، علوی، وزیر اطلاعات خود را سرباز آماده خدمت معرفی می‌کند، مولاوردی، معاون رییس‌جمهور در امور زنان هم از ادامه رایزنی‌هایش با روحانی برای تعیین زنان کابینه دوازدهم خبر می‌دهد و دهقان وزیر دفاع نیز، تاکید دارد که تاکنون بحثی مبنی بر اینکه افراد کجا باشند، نشده است تا از سوالی در خصوص پیشنهاد روحانی برای ادامه همکاری عبور کند.
منبع: روزنامه اعتماد

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک