کد خبر 309990
۱۳۹۶/۰۸/۲۹ ۱۳:۵۱

مشکل کیروش و تیم ملی را ظریف حل میکند؟

ساعت24-تیم ملی ایران برای برگزاری بازی های دوستانه همچنان مشکل دارد.
کارلوس کی روش به دنبال برگزاری بازی های دوستانه بزرگ برای تیم ملی است ولی فعلا این اتفاق میسر نشده است. او امیدوار است بعد از قرعه کشی جام جهانی، حداقل تیم ملی بتواند با رقبای بزرگی رودرو شود تا در جام جهانی با آمادگی کامل به میدان برود.

فدراسیون فوتبال هم در این زمینه اقداماتی کرده اما مشکل اینجاست که همچنان ایران برای انجام بازی دوستانه بزرگ با مشکل روبروست. به نظر می رسد تنها مشکل موجود پول نیست که اگر اینطور بود به هر صورت فدراسیون فوتبال پولی جور می کرد و بازی های دوستانه بزرگ برگزار می شود.

مشکل فراتر از پول است و بعضی از کشورها حاضر نیستند با تیم ملی ایران بازی کنند. در همین حال یکی از مسئولان فدراسیون فوتبال می گوید بهترین راه حل کمک وزارت خارجه برای بازی های دوستانه تیم ملی است و هیچ بعید نیست تیم ملی دست به دامن ظریف وزیر خارجه و معاونانش شود.

در گذشته این وزارتخانه بعضا در انجام بازی های بزرگی چون دیدار دوستانه با برزیل نقش مهمی داشته است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک