حمله پهپادی به پایگاه حشد الشعبی
پایگاه خبری السومریه با اعلام این خبر به نقل از گروه اطلاعرسانهای «الاعلام الامنی»، نوشت: پایگاه «الشهداء» در منطقه آمرلی وابسته به تیپ 16 الحشد الشعبی نیمه شب امروز (جمعه) دو مرتبه، یک بار در ساعت یک و پنج دقیقه بامداد و بار دیگر در ساعت دو و ده دقیقه بامداد هدف حمله پهپاد ناشناس قرار گرفت.
شبکه العالم نیز به نقل از خبرنگار خود از کشته شدن یک نیروی وابسته به الحشد الشعبی و زخمی شدن دو تن دیگر خبر داد.
اما شبکه العربیه به نقل از منابع خود مدعی شد که این پایگاه در اختیار نیروهای حزبالله عراق و سازمان بدر قرار دارد. هنوز اینکه پهپاد مهاجم وابسته به کدام کشور یا گروه است، خبری در دست نیست.
در حال حاضر شبکه العربیه و دیگر رسانههای جریان سعودی در حال موج سواری و انتشار شایعات در خصوص این حمله پهپادی هستند که هیچ کدام از سوی منابع رسمی عراقی مورد تأیید قرار نگرفته است.
فارس