کد خبر 558262
۱۴۰۰/۰۵/۱۸ ۲۱:۱۶

پاپ تهدید به قتل شد

ساعت24- پلیس ایتالیا امروز، دوشنبه یک پاکت نامه خطاب به پاپ واتیکان را مصادره کرد که حاوی سه گلوله اسلحه بود.
html>

پلیس ایتالیا امروز، دوشنبه یک پاکت نامه خطاب به پاپ واتیکان را مصادره کرد که حاوی سه گلوله اسلحه بود.

به نقل از خبرگزاری رویترز، پلیس ایتالیا می‌گوید، پاکت نامه‌ای خطاب به پاپ فرانسیس را در اداره پست شهر میلانو در شمال این کشور مصادره کرده که حاوی سه گلوله اسلحه بود.

کارمندان پست پس از اینکه شب گذشته در روستای بسکیرا پورومیو با این پاکت مواجه شدند به اداره پلیس احضار شدند.

پلیس به رویترز گفت، این پاکت از فرانسه فرستاده شده و خطاب به پاپ در شهر واتیکان در میدان سن پیتر بود.

سخنگوی واتیکان در این باره اظهار نظر نکرده است.

واتیکان در سال‌های گذشته شاهد چندین بحران بوده است. در ژوئیه گذشته قاضی در واتیکان دستور محاکمه ۱۰ تن از جمله کاردینال ایتالیایی را در جرائم مالی شامل اختلاس، پولشویی، جعل و باج‌خواهی و سوء استفاده از مقام صادر کرد.

از بین متهمان آنجلو بچیو، کاردینال پرنفوذ کلیسای کاتولیک بود که پاپ سال گذشته میلادی او را برکنار کرد. همچنین روسای سابق واحد اطلاعات مالی واتیکان و دو میانجی ایتالیایی در خرید ساختمانی در منطقه اعیان نشین لندن برای واتیکان دست داشتند.

طبق گزارش رویترز، پاپ فرانسیس شخصا با حکم قاضی در صدور کیفرخواست علیه کاردینال ایتالیایی طبق قانون کلیسا در واتیکان موافقت کرد.

اواخر ژوئیه ۲۰۱۸ پاپ استعفای تئودور مکاریک اسقف اعظم سابق واشنگتن و یکی از برجسته‌ترین شخصیت‌های داخل کلیسای کاتولیک را به زعم اتهامات سوء استفاده جنسی از کودکان و نوجوانان پذیرفت.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک