ظریف: باور کنیم آمریکا قدر قدرت نیست
وی با اشاره به این جمله حضرت امام خمینی (ره) که، آمریکا نمی تواند هیچ غلطی بکند، اضافه کرد: مبنای حرف امام (ره) این است که بفهمیم که آمریکا دیگر قدر قدرت نیست.
وزیر امور خارجه گفت: توهم نداشته باشیم که اگر آمریکا چیزی را پذیرفت، حتما به ضرر ماست زیرا در این صورت پذیرفته ایم که آمریکا هنوز ابرقدرت است درحالی که این طور نیست.
ظریف افزود: باید بپذیریم و باور کنیم که ما توان داریم، هم توان مقاومت، هم توان تعامل، هم توان مبارزه و هم توان مذاکره و این توان به برکت انقلاب اسلامی و پیام اصیل گفتمان انقلاب اسلامی بدست آمده است.
وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به جایگاه علمی و خدوم دکتر مرندی گفت: حضور ایشان در عرصه مذاکرات به ویژه در مرحله آخر تاثیر بسزایی در برد رسانه ای ما در مذاکرات داشت.
وی همچنین دانشکده مطالعات جهان را از مراکز مهم تاثیرگذار در دریافت فهم درستی از جهان و ارائه چهره مناسب از کشور در جهان دانست و ابراز امیدواری کرد این مرکز علمی در شکستن موج ایران هراسی موفق باشد.
ظریف گفت: البته دشمنان هیچگاه از ایران هراسی و دشمنی دست بر نمی دارند.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما