کد خبر 24527
۱۳۹۳/۰۶/۱۷ ۱۷:۵۹
مدیرعامل سازمان انرژی‌های نو:

احداث نیروگاه بادی در آبیدر سنندج

سایت خبری تحلیلی ساعت 24- شرط لازم برای ایجاد توربین بادی در هر منطقه، وزش باد با سرعت بیش از پنج متر بر ثانیه است که به احتمال زیاد این امکان در دامنه کوه آبیدر فراهم است و در آینده نزدیک شاهد نصب توربین در این منطقه خواهیم بود.
مدیرعامل سازمان انرژی‌های نو (سانا) از نصب یک نیروگاه بادی در دامنه کوه آبیدر سنندج در آينده نزديک خبر داد.
یوسف آرمودلی که به منظور بررسی وضعیت انرژی‌های نو در کردستان به این استان سفر کرده است، در نشست با مدیرعامل و معاونان شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان، گفت: هم‌اکنون ایستگاه بادسنجی به‌منظور بررسی و مطالعه وضعیت وزش باد در ارتفاعات کوه آبیدر سنندج نصب شده است و درصورت کسب نتایج لازم از این مطالعه‌ها، توربین بادی با ظرفیت ۶۶۰ کيلووات در منطقه نصب خواهد شد.
وی افزود: شرط لازم برای ایجاد توربین بادی در هر منطقه، وزش باد با سرعت بیش از پنج متر بر ثانیه است که به احتمال زیاد این امکان در دامنه کوه آبیدر فراهم است و در آینده نزدیک شاهد نصب توربین در این منطقه خواهیم بود.
آرمودلی با بیان اینکه پشت بام دانشگاه آزاد سنندج درش هرک بعثت نیز پتانسیل خوبی برای نصب توربین بادی دارد و باید در این مناطق نیز ایستگاه‌های بادسنجی نصب شود، افزود: از سال گذشته در منطقه زرینه اوباتو هم ایستگاه بادسنجی نصب شده و مطالعه‌ها بر روی وضعیت باد منطقه در جریان است.
وی قیمت پایین برق مصرفی را از عوامل اصلی عدم استقبال لازم از انرژی‌های تجدیدپذیر دانست و تاکید کرد: افزایش قیممت حامل‌های انرژی به‌ویژه برق در سال‌های آینده ناگزیر خواهد بود و از این رو سرمایه‌گذاری در زمینه انرژی‌های نو در آینده نزدیک بسیار سودده خواهد بود.
وی با بیان اینکه برق با قیمت کیلوواتی ۴۶۰ تومان از تولیدکنندگان خریداری خواهد شد، تصریح کرد: جهت توسعه انرژی‌های نو به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی نیاز داریم و دولت به‌تنهایی با نصب چند توربین نمی‌تواند در این زمینه موفق عمل کند و سرمایه‌گذاران مطمئن باشند با تغییر تعرفه‌ها و افزایش قیمت انرژی، این صنعت بسیار سودده خواهد بود.
آرمودلی در ادامه تاکید کرد: کردستان در زمره استان‌های پیشرو و فعال در زمینه انرژی‌های نو بوده و عملکرد این شرکت درمقایسه با سایر شرکت‌ها قابل قدردانی است.
وی در پایان تاکید کرد: یکی دیگر از دلایل عدم استقبال مردم از انرژی‌های نو، عدم اطمینان به دانش فنی و تخصص و نیز خدمات پس از فروش است و از این رو انتظار ما از آموزش و پرورش، سازمان فنی و حرفه‌ای و دانشگاه‌ها این است که در زمینه پرورش متخصصان برق خورشیدی و بادی همکاری داشته باشند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک