کد خبر 368862
۱۳۹۷/۰۴/۱۷ ۱۰:۵۹

اعلام علت تصادف سردار آزمون از سوی پلیس

ساعت 24-رییس پلیس راه استان مازندران جزئیات بیشتر از تصادفات سردار آموزن در محور نکا ـ بهشهر را تشریح کرد.
اعلام علت تصادف سردار آزمون از سوی پلیس
سرهنگ علیرضا قدمی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره ، اظهار کرد: حوالی صبح امروز (یکشنبه) یک دستگاه کامیونت به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه در این محور واژگون شد. پس از آن در حالی که یک دستگاه سواری پورشه به رانندگی "سردار آزمون" در حال عبور از این محدوده بود، یک دستگاه وانت نیسان با این خودرو برخورد کرد.

قدمی ادامه‌ داد: پس از آن یک دستگاه وانت نیسان دیگر با وانت قبلی برخورد کرده و در ادامه‌ یک دستگاه پراید نیز با این خودروها تصادف کرد و در پی آن ترافیک سنگینی در این منطقه ایجاد شد.

رییس پلیس راه مازندران با اشاره به این که بلافاصله عوامل راهنمایی و رانندگی در محل حادثه حاضر شدند، خاطر نشان کرد: بررسی علت حادثه نشان داد که عدم توجه به جلو از سوی راننده وانت نیسان دلیل وقوع این حادثه بوده و سواری پورشه که فوتبالیست کشورمان "سردار آزمون" سرنشین این خودرو بود به عنوان مقصر در این حادثه تشخیص داده نشده است.

وی در پایان صحبت‌های خود درباره خسارات وارده این تصادف، گفت‌: این تصادف از نوع خسارتی بوده و آسیب‌های بسیار جزئی در حد وارد شدن ضربه به برخی از سرنشینان این خودروها وارد شد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک