کد خبر 465287
۱۳۹۸/۰۷/۲۱ ۲۱:۵۵

داعشیهای زندان عین عیسی شورش کردند

ساعت 24-اتباع خارجی عضو گروه تروریستی داعش که در زندان عین عیسی در تل‌ابیض محبوس هستند، دست به شورش زده و این زندان را به آتش کشیدند.
style="text-align:justify"> به گزارش خبرگزاری هاوار وابسته به کردهای سوریه، داعشی‌های محبوس در زندان عین عیسی در حومه شمالی رقه امروز (یکشنبه) دست به شورش زده و این زندان را به آتش کشیدند.

خبرهایی نیز از فرار تعدادی از آن‌ها با سوءاستفاده از حملات هوایی ترکیه علیه منطقه گزارش شده‌اند.

این زندان که در شهر عین عیسی واقع شده، به صورت اختصاصی برای بازداشت اتباع خارجی عضو گروه تروریستی داعش که در دوره‌های مختلف در عملیات‌ها علیه این گروه تروریستی در شمال و شرق سوریه توسط نیروهای کرد بازداشت شدند، ساخته شد و در حال حاضر صدها داعشی در این زندان وجود دارند.

ارتش ترکیه پیشتر در حمله‌ای علیه اردوگاه عین عیسی و خانواده‌های داعشی‌ها در حومه تل‌ابیض موجب فرار تعدادی از این خانواده‌ها شده بود.

ترکیه روز چهارشنبه عملیات نظامی گسترده‌ای را علیه مناطق شمال سوریه آغاز کرد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک