کد خبر 77867
۱۳۹۴/۰۴/۰۷ ۱۲:۲۷

مدیر تئاتر یک حکم جدید داد

ساعت24 - مدیرکل هنرهای نمایشی طی حکمی سرپرست شورای ارزشیابی و نظارت اداره کل هنرهای نمایشی را منصوب کرد.
مهدی شفیعی، مدیرکل هنرهای نمایشی، طی حکمی حسین موذن را به عنوان سرپرست شورای ارزشیابی و نظارت اداره کل هنرهای نمایشی منصوب کرد.

در این حکم آمده است: «نظر به تجربه، دانش و سوابق مدیریتی، جنابعالی را به عنوان سرپرست شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش اداره کل هنرهای نمایشی منصوب می‌کنم.

تلاش برای سامان‌دهی و روزآمدی فرایند انجام امور، هماهنگی با اعضاء محترم شورای مرکزی نظارت، تکریم هنرمندان، توجه ویژه به جنبه‌های ارزشیابی آثار نمایشی، تعامل با ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها، پایبندی به قوانین موجود در مواجهه با آثار نمایشی، تلاش در به‌روزرسانی و تکمیل قوانین این حوزه، ارتباط مستمر و پویا با هنرمندان عرصه نمایش کشور، صداقت و شفافیت از مهم‌ترین رئوس رویکردهای این شورا خواهد بود.

امید است با اتکال به خداوند، بهره‌گیری از ظرفیت‌های درون و برون‌سازمانی در ارتقا جایگاه تئاتر در کشور موفق باشید.»

حسین موذن پیش از این عضو شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش استان سیستان و بلوچستان، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این استان و همچنین مدیرکل مرکز آفرینش‌های هنری و تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور، مدیر مرکز تئاتر پارک لاله کانون، دبیر چند دوره جشنواره سراسری و بین‌المللی نمایش عروسکی کانون و عضو شورای بازبینی نمایش کانون بوده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک